Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fost sef al Politiei Buhusi, trimis in judecata pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Fost sef al Politiei Buhusi, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Seful interimar al Politiei Buhusi, Mihai Tanasa, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie din Bacau, pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Primarul municipiului Slobozia, trimis in judecata pentru fals si instigare la fals

Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, a fost trimis in judecata pentru fals si instigare la fals, deoarece a eliberat o autorizatie de constructie pentru o benzinarie fara sa detina toate avizele.

Primarul din Slobozia, trimis in judecata pentru fals si instigare la fals

Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, a fost trimis in judecata pentru fals si instigare la fals. El este acuzat ca a eliberat o autorizatie de constructie pentru o benzinarie, fara sa existe toate avizele favorabile necesare, informeaza Mediafax.

Managerul unui spital iesean, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Seful Serviciului de Achizitii in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iasi, Iulian Sebastian Popa, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual, trafic de influenta, instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, informeaza un comunicat remis de DNA.

Primarul Ploiestiului, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru abuz in serviciu, luare de mita, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia detinuta in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, informeaza un comunicat remis de DNA.

Functionar de la Primaria Sebes, trimis in judecata pentru abuz in serviciu. A eliberat certificate fiscale false

Un functionar din Primaria Sebes a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si abuz in seviciu, ambele in forma continuata.

Cantaretul de muzica populara, saltat de procurori pentru trafic de persoane, RETINUT

Cantaretul de muzica populara, Vlada Misici, ridicat de procurori pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat, a fost retinut, informeaza Mediafax.

Cantaret de muzica populara, arestat pentru trafic de persoane si VIOL. Fetele, obligate sub AMENINTARE sa intretina relatii sexuale cu clienti ai barului sau

Un cantaret de muzica populara din Banat, Vlada Misici, a fost ridicat, luni seara, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat, dupa ce ar fi.

Cantaret de muzica populara din Banat, ridicat de procurori pentru trafic de persoane

Un cantaret de muzica populara din Banat, Vlada Misici, a fost ridicat, luni seara, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere, unele minore, sa intretina relatii sexuale cu clienti ai barului sau, informeaza Mediafax.

Seful Directiei pentru Agricultura Constanta, trimis in judecata pentru coruptie

Seful Directiei pentru Agricultura Constanta, Boris Parpala, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzat ca a determinat reprezentantii a 22 de primarii din judet sa incheie contracte cu o firma pe care el o administra, informeaza un comunicat remis de DNA.

Iulian Badescu, fost primar al Ploiestiului, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Fostul primar al Ploiestiului iulian Badescu a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv, informeaza Agerpres. Badescu este acuzat de comiterea unor fapte penale atat in perioada in care a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )