Libnet.ro
UNICEF

23:00

Seful Directiei pentru Agricultura Constanta, trimis in judecata pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
Seful Directiei pentru Agricultura Constanta, trimis in judecata pentru coruptie

Seful Directiei pentru Agricultura Constanta, Boris Parpala, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzat ca a determinat reprezentantii a 22 de primarii din judet sa incheie contracte cu o firma pe care el o administra, informeaza un comunicat remis de DNA. continuă pe România Liberă

DNA l-a trimis in judecata pe fostul sef al Directiei pentru Agricultura din Constanta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului Boris Parpala, fostul director al Directiei pentru Agricultura a judetului Constanta, acuzat de savarsirea infractiunilor de spalare de bani; efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia; evaziune fiscala; folosirea influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, arata un comunicat de pe site-ul DNA.

Fostul sef al Directiei Agricole a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Boris Parpala este arestat la domiciliu

Boris Parpala, fostul director al Directiei pentru Agricultura a judetului Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Constanta. El este arestat la domiciliu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )