Libnet.ro
UNICEF

11:30

A fost una din cele mai puternice tari din Europa, dar acum se afla in pragul COLAPSULUI. 1 din 5 cetateni traieste sub limita saraciei

Antena3 Antena3,
A fost una din cele mai puternice tari din Europa, dar acum se afla in pragul COLAPSULUI. 1 din 5 cetateni traieste sub limita saraciei

Spania se afla sub dominatia saraciei extreme! Unul din cinci spanioli traieste sub limita saraciei, conform datelor publicate de Institutul spaniol de Statistica. Mai mult decat atat, acelasi raport arata. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul Romaniei. Traficantii au fost eliberati de Curtea de Apel

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au dispus eliberarea sub control judiciar a persoanelor arestate saptamana trecuta intr-unul din cele mai complexe dosare de contrabanda de tigari din Vestul tarii.

Cele mai fericite tari din lume: latino-americanii domina topul

Rasul, zambetul si emotiile pozitive in general sunt barometri ai fericirii analizati intr-un sondaj realizat de institutul international Gallup , care a luat pulsul fericirii in 138 de tari, din care au raspuns cate 1. 000 de adulti.

Europarlamentare 2014. Bilant incidente: aproape 300 de sesizari au fost facute la 112, cele mai multe, in Bucuresti

Aproximativ 300 de situatii care priveau posibile fapte de incalcare a legii au fost sesizate in cursul zilei de ieri, cu ocazia alegerilor europarlamentare. Peste 40% din acestea 130 de sesizari) nu s-au confirmat, iar in 82 de cazuri se desfasoara ancheta penala. Cele mai multe plangeri s-au facut in Capitala.

Recuperare miraculoasa a fetei de 11 ani diagnosticate cu una dintre cele mai agresive boli rare

Andreea Ceausu, fiica de 11 ani a unor profesori de matematica din Capitala, diagnosticata in urma cu aproape doua luni cu o boala rara care ii mananca organele, si-a revenit si va fi externata de la Fundeni, dupa ce i-a fost administrat medicamentul-minune de 6. 000 de euro.

Varsta nu conteaza. Fost sex-simbol, in asteptarea unei noi iubiri

A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu o cariera frumoasa, dar norocul i-a lipsit in dragoste.

VIDEO Concert de anvergura la Iasi. Jethro Tull, una dintre cele mai influente trupe rock din toate timpurile, vine in capitala Moldovei

Municipalitatea din Iasi a anuntat ca trupa rock Jethro Tull va canta in capitala Moldovei pe data de 21 iunie in piata din fata Palatului Culturii.

Ghetoul din Cluj a fost unul dintre cele mai mari din Transilvania de Nord. Victimele deportarilor vor avea primul monument din oras

Primul monument din Cluj-Napoca ridicat in memoria victimelor Holocaustului va fi dezvelit, astazi, in parcul I. Caragiale. Dezvelirea monumentului comemoreaza 70 de ani de la ghetoizarea si deportarea evreilor din Cluj catre lagarele naziste de exterminare.

STORIFY Best of update: Cele mai importante momente - EU Elections Romania

Best of: cele mai relevante noutati pe plan european in cursa pentru europarlamentare/ 360 postari pe Twitter/minut cu tema EU Elections/ VIDEO Ati vazut vreodata pe cineva calcat in picioare de o turma de oi? 2,3 milioane de persoane au vazut!/ Putina joaca pe Facebook: 2 aplicatii create de Parlamentul European: una, cu baloane; alta - cu specialitati culinare din statele membre. O analiza STORIFY EurActiv. ro - video, text, tweets, infografice, foto, Facebook.

Cum a ajuns sa arate aceasta tanara care a pozat in Playboy. Ti se face mila de ea

Christa McKenna a fost una din cele mai apreciate vedete Playboy, in urma cu patru decenii. Renumita pentru flexibilitatea ei iesita din comun, Chrsta a fost supranumita Femeia Paianjen. insa lucrurile s-au.

VOT iNCHEIAT in mai multe tari asiatice. 10 romani au votat in Coreea de Nord

Votul pentru alegerile europarlamentare s-a incheiat deja in mai multe tari asiatice, ca urmare a diferentelor de fus orar, la sectia din Phenian, Coreea de Nord, votand 10 persoane, in China -75, iar in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )