Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fosta consiliera a Elenei Udrea si sefa ei de cabinet, audiate la DNA

România Liberă România Liberă,
Fosta consiliera a Elenei Udrea si sefa ei de cabinet, audiate la DNA

Fosta consiliera a Elenei Udrea, Luminita Kohalmi, este audiata, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit B1 TV. continuă pe România Liberă

Fosta consiliera a Elenei Udrea, Luminita Kohalmi, audiata la DNA in dosarul Gala Bute

Fosta consiliera a Elenei Udrea, Luminita Kohalmi, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale AnticoruptieDNA) unde a fost audiata de procurori, in calitate de martor, in dosarul Gala Bute.

Fosta consiliera a Elenei Udrea, Luminita Kohalmi, audiata la DNA

Fosta consiliera a Elenei Udrea, Luminita Kohalmi, a fost audiata ca martor la DNA, la solicitarea fostului ministru, informeaza B1 TV. La iesirea din sediul DNA, Kohalmi a spus ca a dat o declaratie de martor si.

Luminita Kohalmi, fosta consiliera a Elenei Udrea, audiata la DNA

Fosta secretara de cabinet a Elenei Udrea, Luminita Kohalmi, ar fi audiata la DNA, ea fiind propusa ca martor chiar de avocatii Elenei Udrea, transmit surse din presa.

inca doi martori, audiati la cererea Elenei Udrea

Doi martori vor fi audiati astazi la DNA, in dosarul Gala Bute al Elenei Udrea. Este vorba despre secretara, dar si fosta consiliera a lui Udrea, Luminita Kohalmi, pe vremea cand aceasta era ministru al.

inca doi martori, audiati la cererea Elenei Udrea. Consiliera Kohalmi: Nu stiu ca Udrea sa fi facut vreo ilegalitate

Update 13. 07 - Striblea: Udrea ar putea fi audiata din nou la DNA. Fostul ministru se va adresa organizatiilor pentru apararea drepturilor omuluiUpdate 13. 07 - A fost audiata si secretara de cabinet a Elenei Udrea d.

Fosta consiliera a Elenei Udrea, audiata la DNA

Cine este consiliera lui Udrea, audiata la DNA. Luminita Kohalmi, afaceri controversate in umbra fostului ministru

Luminita Kohalmi, fosta consiliera a Elenei Udrea, pe vremea cand aceasta era ministru al Turismului, a fost implicata in mai multe afaceri controversate. De numele lui Kohalmi se leaga mai multe.

Informatii despre Luminita Kohalmi, martorul Elenei Udrea. Statiune de lux pentru sotul consilierei fostului ministru

Fosta consiliera personala a Elenei Udrea, Luminita Kohalmi, a fost audiata la DNA. Aceasta a stat de vorba cu procurorii chiar la cererea lui Udrea si ar fi depus marturie in dosarul Gala Bute. Cine este Lumi.

Avocatul Elenei Udrea: in Romania, drepturile omului sunt puse la zid. Cat de splendida este justitia romaneasca (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a anuntat in cadrul emisiunii Talk B1 ca declaratiile date de martori luni in dosarul Gala Bute sunt in favoarea clientei sale. Acestia nu l-au vazut nicio clip.

Omul Elenei Udrea, TUNURI imobiliare in centrul Capitalei. Harta proprietatilor obtinute fraudulos de Gheorghe Stelian

Gheorghe Stelian, omul-cheie in afacerile imobiliare ale cuplului Udrea-Cocos, pare sa fi pus mana pe cele mai bune zone din Capitala. Tot el este beneficiarul despagubirilor de zeci de milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )