Libnet.ro
UNICEF

06:15

O fosta moderatoare vrea sa dea in judecata TVR. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
O fosta moderatoare vrea sa dea in judecata TVR. Care este motivul

Fosta moderatoare a emisiunii dedicate romilor Fara etichete, Mihaela Dragan, a declarat ca vrea sa dea in judecata Televiziunea romana pentru ca, in perioada in care a lucrat pentru aceasta, nu a avut un contract de munca si nu a fost platita, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Stramutarea procesului de santaj in care este judecata familia lui Bercea Mondial, respinsa

Curtea de Apel Constanta a respins, joi, cererea de stramutare a procesului de la Tribunalul Constanta, in care cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sunt judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu, transmite Mediafax.

FOTO. Care este cel mai scump obiect din lumea filmului

Rochia alba purtata de Audrey Hepburn in filmul My Fair Lady, in anul 1964, este cel mai scump obiect din lumea filmului care a fost vandut vreodata la licitatie, potrivit unui top realizat de un site dedicat colectionarilor, Picollecta.

China promite consolidarea cooperarii cu Rusia. Care este motivul invocat

China a promis, duminica, sa-si consolideze cooperarea economica si diplomatica cu Rusia, intrucat o necesitate pentru cele doua tari, in conditiile in care sanctiunile occidentale impotriva Moscovei se inaspresc, pe fondul conflictului din Ucraina, transmite AFP, citat de Hotnews.

58 de familii din Cluj-Napoca sunt obligate sa isi exhumeze rudele. Care este motivul

58 de familii din Cluj-Napoca au primit instiintari din partea primariei conform carora municipalitatea este obligata sa le stramute mormintele din Cimitirul Manastur, dupa ce a pierdut un proces intentat de proprietarii unui teren limitrof, ambele parti implicate apeland la CEDO .

Peste 100 de proprietari de caini, amendati in sectorul 6. Care este motivul

Politia Locala Sector 6 a amendat, intr-o luna, aproximativ 100 de posesori de caini de companie care au lasat pe strada dejectiile animalelor, cuantumul sanctiunilor variind intre 200 si 500 de lei, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )