Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fosta vedeta TV, ceruta de sotie in noaptea de Revelion

Antena3 Antena3,
Fosta vedeta TV, ceruta de sotie in noaptea de Revelion

2018 a inceput extrem de bine pentru o vedeta TV. Alexandra Badoi a fost ceruta de sotie chiar in noaptea de Revelion. Artista a petrecut Sarbatorile de iarna departe de tara, in Canada. Ea. continuă pe Antena3

Artificii spectaculoase de Revelion 2018. Zalaul s-a luminat in noaptea dintre ani

Chiar daca si in acest an autoritatile nu le-au pregatit decat un spectacol de artificii, zalauanii s-au strans in numar mare in centrul orasului pentru a sarbatorii intrarea in 2018.

VIDEO Revelion 2018. Cum au sarbatorit clujenii in strada intrarea in anul Centenarului

Cateva mii de persoane au participat la petrecerea de Revelion organizata de Primaria Cluj-Napoca in Piata Unirii. Concertele organizate cu acest prilej si spectacolul de lasere, lumini si artificiile au reprezentat cele mai savurate momente.

Peste 600 de persoane au solicitat Ambulanta in noaptea de Revelion, in Capitala

Peste 600 de cazuri au fost preluate de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIF) in noaptea de Revelion, potrivit managerului SABIF, Alis Grasu. Tot in noaptea de Revelion, in Capitala au fost si trei nasteri.

Antena 1 a fost lider de audienta in noaptea de Revelion. Romania Tv si Kanal D, pe locurile 2 si 3

Revelionul Starurilor - 2018, programul de Anul Nou al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru cel de-al 18-lea an consecutiv, in intervalul orar 22. 00, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public si a fost urmarit de 2. 000 de telespectatori la nivel national, arata datele furnizate de Kantar Media.

Amenda de 5.000 de leipentru pensiunea dinAlba Iulia unde 19 oameni s-au imbolnavit in noaptea de revelion. S-a descoperit stafilococ in alimente

Ancheta deschisa de Directia de Sanatate Publica Alba la pensiunea din Alba Iulia unde 19 persoane au ajuns la spital in noaptea de revelion cu probleme digestive a reliefat pezenta bacteriei stafilococ in alimente, pe mainile unor angajati si pe obiecte din bucatarie.

Adolescent arestat pentru tentativa de omor, in noaptea de Revelion, dupa ce a injunghiat un barbat. Care a fost motivul

Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat cu cutitul, in zona cefei si a spatelui, de catre un adolescent. Altercatia a avut loc in noaptea de Revelion, si s-a produs pe fondul geloziei.

Vizita surpriza in noaptea de Revelion. Oaspetele a plecat cu bani si bijuterii

O femeie din Slatina a sunat dupa ajutor, in noaptea de Revelion, constatand ca in locuinta sa a patruns o persoana straina, care a plecat cu mai multe bunuri.

O adolescenta si un barbat, raniti in noaptea de Revelion. Distractia s-a terminat la spital

Petrecerile din noaptea de Revelion nu s-au lasat fara incidente, o adolescenta de 14 ani si un barbat de 50 ani, din Olt, fiind transportati, din mijlocul distractiei, la spital.

Aproape 2.000 de amenzi pentru nereguli in trafic si 200 de permise de conducere retinute de politisti in ultima zi din 2017 si in noaptea de Revelion

Aproape 2. 000 de amenzi pentru nereguli in trafic au fost date de politisti in ultima zi din 2017 si in noaptea de Revelion si au fost retinute 200 de permise de conducere, potrivit informatiilor transmise, luni, de Ministerul Afacerilor Interne MAI).

VIDEO Petre Daea a jucat pe Oda Oii in noaptea de Revelion

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a petrecut noaptea dintre ani in Poiana Brasov, acolo unde a incins atmosfera dansand pe melodia Oda Oii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )