Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fostul consilier de campanie al lui Trump, arestat pentru deturnare de fonduri

România Liberă România Liberă,
Fostul consilier de campanie al lui Trump, arestat pentru deturnare de fonduri

Steve Bannon, fostul consilier de campanie al presedintelui Donald Trump si strategul sau in primele. continuă pe România Liberă

Fostul consilier de campanie al lui Trump, arestat pentru deturnare de fonduri

Steve Bannon, fostul consilier de campanie al presedintelui Donald Trump si strategul sau in primele.

Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, retinut pentru deturnare de fonduri in campania de strangere de fonduri pentru constructia zidului de la granita cu Mexicul

Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, a fost retinut pentru deturnare de fonduri. Potrivit presei straine, Bannon deturna banii printr-un site prin intermediul caruia se strangea suma necesara.

Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, retinut pentru deturnare de fonduri

Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, a fost retinut pentru deturnare de fonduri prin intermediului unui site de colectare de bani care ar fi trebuit sa fie folositi pentru constructia zidului la granita dintre SUA si Mexic promis de presedintele american, a anuntat joi procuratura din Manhattan, potrivit AFP, conform Hotnews.

Fostul strateg al presedintelui american Donald Trump, arestat pentru o frauda de 1 milion de dolari

Steve Bannon, fostul consilier si strateg al presedintelui american Donald Trump a fost arestat pentru delapidare intr-o campanie de strangere de fonduri pentru deja faimosul zid de la granita Statelor Unite cu Mexicul.

UPDATE Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, retinut pentru deturnare de fonduri

Steve Bannon, fost consilier al lui Donald Trump, a fost retinut pentru deturnare de fonduri prin intermediul unui site de colectare de bani care ar fi trebuit sa fie folositi pentru constructia zidului la granita dintre SUA si Mexic promis de presedintele american, a anuntat joi procuratura din Manhattan, potrivit AFP.

Raport: Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Trump, a colaborat cu un agent rus inainte de alegerile din 2016. WikiLeaks, intr-o situatie stanjenitoare

Fostul director al campaniei prezidentiale a lui Donald Trump din 2016 a transmis informatii confidentiale unui agent rus, arata un raport al Comisiei pentru Informatii din Senatul SUA.

Norvegia: Un barbat a fost arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei Primele doua saptamani de arest, in izolare totala

Serviciile norvegiene de informatii PST) au anuntat luni ca au arestat un norvegian suspectat ca a furnizat informatii sensibile Rusiei, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )