Libnet.ro
UNICEF

19:45

Norvegia: Un barbat a fost arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei Primele doua saptamani de arest, in izolare totala

Hotnews Hotnews,
 Norvegia: Un barbat a fost arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei Primele doua saptamani de arest, in izolare totala

Serviciile norvegiene de informatii PST) au anuntat luni ca au arestat un norvegian suspectat ca a furnizat informatii sensibile Rusiei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Mihai Bizu a fost arestat pentru 30 de zile. Omul de afaceri si-a violat si aproape ucis sotia

Mihai Bizu, omul de afaceri care a violat-o si aproape ucis-o pe sotia sa, Irina Popescu, a fost arestat sambata, 15 august, pentru 30 de zile. Joi, dezvoltatorul imobiliar a fost retinut de procurori si.

Un barbat din Gorj, arestat pentru o crima pe care nu a comis-o, si-a pus capat zilelor

Un barbat din comuna Barbatesti, judetul Gorj, arestat pentru o crima pe care nu a comis-o, si-a pus capat zilelor. Constantin Mornea a fost gasit fara viata intr-o padure de la marginea localitatii.

Giovanni Becali a fost arestat, s-a aflat acum: M-am batut cu politia! Bataie, bataie!

Giovanni Becali, unul din cei mai controversati impresari sportivi, a avut de-a lungul timpului aventuri, una si una, despre care s-a decis sa povesteasca, la un moment dat fara niciun fel de retineri. M-am batut cu politia!Bataie, bataie! Invitat in studiol GSP TV, varul lui Gigi Becali, fostul impresar sportiv Giovanni Becali, printre multele povesti .

Afaceristul Mihai Bizu a fost arestat dupa ce si-a violat si a incercat sa isi omoare sotia

Indiferent cine ai fi, chiar daqca ai zeci, poate sute de milioane de euro in cont, nimic nu te absolva daca incalci legea, ba mai mult, ai intentii criminale, indiferent impotriva cui ar fin indreptate, dar cu atat mai mult daca vorbim de cineva apropiat, cum ar fi sotia, de eexemplu. Afaceristul Mihai Bizu a .

Un gorjean care a fost arestat preventiv pentru o crima pe care nu a comis-o si-a pus capat zilelor

Un gorjean care in urma cu sase ani a fost acuzat si chiar arestat preventiv pentru o crima pe care nu a comis-o si-a spus capat zilelor. Constantin Mornea a fost gasit spanzurat intr-o padure de langa localitatea in care traia.

ASEARA: Sase cluburi de pe litoral au fost amendate pentru nerespectarea masurilor anti-covid

Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a transmis duminica, printr-un comunicat de presa, ca peste 360 de politisti, jandarmi, pompieri si reprezentanti ai altor institutii de control au actionat, noaptea trecuta, pentru verificarea respectarii masurilor de protectie sanitara, in vederea prevenirii si limitarii infectarii cu virusul Covid-19, in principalele zone aglomerate din judetul Constanta, potrivit News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )