Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR

România Liberă România Liberă,
Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul deputatilor pentru Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR - surse

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul deputatilor pentru Mediafax. Comisa juridica va centraliza propunerile, urmand ca ulterior plenul sa decida cui ii va reveni mandatul de judecator la CCR. UPDATE: Surse din Comisia juridica au confirmat pentru HotNews. ro ca cele doua propuneri au fost deja depuse la comisie si vor fi discutate in sedinta de miercuri dimineata.

Surse: Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera pentru CCR

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul.

Surse: Ioan Chelaru (PSD) si Attila Varga (UDMR), propunerile Parlamentului pentru CCR

Senatorul PSD Ioan Chelaru va fi propus de Senat pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala, iar Camera Deputatilor il va propune pe fostul deputat UDMR Attila Varga, au declarat surse parlamentare pentru News. ro.

Surse: Pe cine vor propune parlamentarii la CCR

Senatul ar urma sa il propuna pe social-democratul Ioan Chelaru pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala, in timp ce Camera Deputatilor il va propune pe fostul deputat UDMR Attila Varga, au declarat surse parlamentare pentru News. ro.

Fostul deputat PNL, Petre Roman, a solicitat Camerei Deputatilor reluarea mandatului de deputat

Petre Roman, fost deputat PNL, a solictat marti Camerei Deputatilor sa ia in atentie reluarea mandatului sau, ca urmare a decizie Curtii de Apel Bucuresti de anulare a raportului ANI in ceea ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )