Libnet.ro
UNICEF

23:00

Surse: Ioan Chelaru (PSD) si Attila Varga (UDMR), propunerile Parlamentului pentru CCR

Adevărul Adevărul,
Surse: Ioan Chelaru (PSD) si Attila Varga (UDMR), propunerile Parlamentului pentru CCR

Senatorul PSD Ioan Chelaru va fi propus de Senat pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala, iar Camera Deputatilor il va propune pe fostul deputat UDMR Attila Varga, au declarat surse parlamentare pentru News. ro. continuă pe Adevărul

Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR - surse

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul deputatilor pentru Mediafax. Comisa juridica va centraliza propunerile, urmand ca ulterior plenul sa decida cui ii va reveni mandatul de judecator la CCR. UPDATE: Surse din Comisia juridica au confirmat pentru HotNews. ro ca cele doua propuneri au fost deja depuse la comisie si vor fi discutate in sedinta de miercuri dimineata.

Fostul deputat UDMR Attila Varga si Mona-Lisa Neagoe, propusi de Camera Deputatilor pentru CCR

Propunerile Camerei Deputatilor pentru un mandat de judecator la Curtea Constitutionala sunt fostul deputat UDMR Attila Varga si judecatorul Mona-Lisa Neagoe, sustinuta de PNL, au declarat surse din randul deputatilor pentru Mediafax.

Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru: As putea spune da daca grupul ma propune pentru Curtea Constitutionala

Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, a declarat marti ca ar putea spune da in cazul in care va fi propus de Senat si de grupul PSD pentru un post de judecator la Curtea Constitutionala, dar a refuzat sa dea mai multe detalii referitoare la discutiile pe acesta tema, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )