Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fostul director Bucur Obor cere suspendarea atributiei administratorilor sa mai convoace actionarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul director Bucur Obor cere suspendarea atributiei administratorilor sa mai convoace actionarii

Gelu Manea, fostul director al Bucur Obor BUCU) si actionar al companiei cu un procnte de 16,05%, a solicitat completarea ordinii de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din 12/13 iulie cu propunerea ca atributia Consiliului de Administratie sa convoace actionarii sa fie suspendata pana la despagubirea victimelor furtului de actiuni din 1998-1999. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul director Microsoft, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Norbert Hauser, un cunoscut colectionar de covoare orientale, care detine Galeria Buhara situata in cartierul Primaverii din Bucuresti, a fost arestat preventiv miercuri, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, el fiind acuzat de DIICOT ca face parte dintr-o grupare care se ocupa cu evaziunea fiscala si spalarea de bani. in acelasi dosar au fost arestate alte sase persoane, printre care se afla si Calin Tatomir, fost director la Microsoft Romania.

Fostul director Microsoft Romania, arestat preventiv

Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva a lui Calin Tatomir, fost director al Microsoft Romania, si a altor sase persoane, toti fiind acuzati de evaziune fiscala si spalare de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )