Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul director Microsoft, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

România Liberă România Liberă,
Fostul director Microsoft, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Norbert Hauser, un cunoscut colectionar de covoare orientale, care detine Galeria Buhara situata in cartierul Primaverii din Bucuresti, a fost arestat preventiv miercuri, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, el fiind acuzat de DIICOT ca face parte dintr-o grupare care se ocupa cu evaziunea fiscala si spalarea de bani. in acelasi dosar au fost arestate alte sase persoane, printre care se afla si Calin Tatomir, fost director la Microsoft Romania. continuă pe România Liberă

DIICOT cere arestarea fostului deputat William Brinza pentru evaziune fiscala: Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea procurorilor

DIICOT cere arestarea lui fostului deputat William Branza pentru evaziune fiscala, intr-un dosar in care prejudiciul este estimat la aproximativ un milion de euro, informeaza Agerpres. Solicitarea a.

Miolionarul Ioan Bene de la Cluj si alti patru parteneri de afaceri, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala, fals si spalare de bani

Milionarul Ioan Bene de la Cluj, trimis in judecata de procurorii CAB. El si alti patru afaceristi sunt acuzati de evaziune fiscala, complicitate la evaziune fiscala, spalarea banilor, complicitate la spalarea banilor, delapidare si influentarea declaratiilor.

Milionarul Ioan Bene de la Cluj si alti patru parteneri de afaceri, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala, fals si spalare de bani

Milionarul Ioan Bene de la Cluj, trimis in judecata de procurorii CAB. El si alti patru afaceristi sunt acuzati de evaziune fiscala, complicitate la evaziune fiscala, spalarea banilor, complicitate la spalarea banilor, delapidare si influentarea declaratiilor.

Calin Tatomir, fost director general Microsoft, retinut de procurorii DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DIICOT l-au retinut pentru 24 de ore si cer arestarea preventiva a lui Calin Tatomir, fostul sef al Microsoft Romania, care este acuzat, alaturi de alte persoane, aa facea parte dintr-un grup infractional organizat specializat in evaziune fiscala si spalare de bani care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 12 milioane de lei.

Fostul director Microsoft Romania, arestat preventiv

Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva a lui Calin Tatomir, fost director al Microsoft Romania, si a altor sase persoane, toti fiind acuzati de evaziune fiscala si spalare de.

Perchezitii in Iasi la persoane banuite de evaziune fiscala in comertul cu animale. Prejudiciul, 3,7 milioane de lei

Politistii din Iasi efectueaza miercuri sase perchezitii in judet, la trei administratori ai unor societati comerciale, banuiti de evaziune fiscala, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 3. 000 de lei.

Fostul director Bucur Obor cere suspendarea atributiei administratorilor sa mai convoace actionarii

Gelu Manea, fostul director al Bucur Obor BUCU) si actionar al companiei cu un procnte de 16,05%, a solicitat completarea ordinii de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din 12/13 iulie cu propunerea ca atributia Consiliului de Administratie sa convoace actionarii sa fie suspendata pana la despagubirea victimelor furtului de actiuni din 1998-1999.

Semne de intrebare in cazul unui francez arestat pentru planuirea de atentate la EURO 2016

Povestea lui Gregoire Moutaux, un francez arestat cu un adevarat arsenal asupra lui de serviciile secrete ucrainene, care il suspecteaza ca planuia atentate in timpul Euro 2016, este plina de zone.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )