Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fostul director CFR Calatori Vasile Secara, control judiciar pentru santaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul director CFR Calatori Vasile Secara, control judiciar pentru santaj

Directia Nationala Anticoruptie DNA) Brasov l-a pus sub control judiciar timp de 60 de zile, incepand de ieri, pe Vasile Secara, fost presedinte al directoratului CFR Calatori, acuzat de santaj, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Secara, fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, pus sub control judiciar

Procurorii DNA Brasov au dispus luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de Vasile Secara, fostul presedinte al directoratului SNTFC CFR Calatori SA, cercetat pentru infractiunea de santaj.

Fost sef din cadrul CFR Calatori, sub control judiciar, pentru santaj

Fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a fost pus sub control judiciar, marti, pentru 60 zile, intrucat este acuzat de santaj, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul in care este cercetat si fostul director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, Gheorghe Radulescu, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Surse: Directorul CFR Calatori a demisionat

Directorul CFR Calatori, Vasile Secara, si-a dat demisia, potrivit unor surse citate de Agerpres. Motivele demisiei sunt personale, potrivit surselor. in iulie, 2014, Numele lui Secara a aparut in contextul.

Presedintele Directoratului CFR Calatori a demisionat

Presedintele Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a demisionat, azi, din functia detinuta din aprilie 2014, iar atributiile sale au fost preluate de un alt membru al Directoratului, Iosif Szentes, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Presedintele Directoratului CFR Calatori a demisionat

Presedintele Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a demisionat luni din functia detinuta din aprilie 2014, iar atributiile sale au fost preluate de un alt membru al Directoratului, Iosif.

DEMISIE la varful CFR Calatori

Presedintele Directoratului CFR Calatori, Vasile Secara, a demisionat luni din functia detinuta din aprilie 2014, atributiile sale fiind preluate de un alt membru al Directoratului, Iosif Szentes, se arata intr-un anunt facut luni de companie.

Fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, in dosarul de abuz in serviciu privind incheierea a peste 100 de contracte intre o firma si zeci de autoritati.

Fostul presedinte CJ Arges, Constantin Nicolescu, sub control judiciar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand de la data de 2 februarie 2015 si pana la data de 2 aprilie 2015, intr-un dosar de coruptie, conform unui comunicat DNA.

Vasile Secara, fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, anchetat pentru santaj

Vasile Secara, fostul presedinte al Directoratului CFR Calatori, a fost pus sub control judiciar, fiind acuzat de santaj, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul in care este cercetat si fostul director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar.

Adrian Dume, fostul director al Centrului de Cultura Bihor a fost trimis in judecata. A obtinut zeci de mii de lei prin metode frauduloase

Acuzat de abuz in serviciu, tentativa la abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, Adrian Dume, fostul director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor, a fost trimis in judecata sub control judiciar, de catre procurorii DNA Oradea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )