Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fostul director CIA, generalul David Petraeus, condamnat in cazul scurgerii de informatii

Adevărul Adevărul,
Fostul director CIA, generalul David Petraeus, condamnat in cazul scurgerii de informatii

Fostul director CIA, generalul de patru stele David Petraeus, fost comandant al fortelor americane in Irak si Afganistan, a fost condamnat la plata unei amenzi de 100. 000 de dolari si la doi ani inchisoare cu suspendare pentru scurgeri de informatii catre amanta sa, relateaza Eurones. continuă pe Adevărul

Fostul director CIA si-a primit pedeapsa. Cati ani de inchisoare are de executat si ce amenda va plati

Fostul director al CIA, generalul David Petraeus, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare si o amenda de 100. 000 de dolari. Oficialul american a comunicat date secrete fostei sale amante. Acesta nu a.

Generalul David Petraeus, fost director al CIA, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru scurgeri de informatii

Un fost director al CIA a fost condamnat in Statele Unite pentru scurgeri de informatii. Generalul David Petraeus, fost comandant al fortelor americane in Irak si Afganistan, a fost condamnat la plata unei amenzi de.

Fost director CIA, condamnat pentru scurgere de informatii

Fostul director CIA, generalul David Petraeus a fost condamnat la plata unei amenzi de 100. 000 de dolari si la doi ani inchisoare cu suspendare pentru scurgeri de informatii catre amanta sa, relateaza Eurones, conform Mediafax.

Generalul Mircia Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Generalul in rezerva Mircia Chelaru a fost condamnat, vineri, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul disjuns din cel in care sunt inculpati, referitor la modul in care si-au cumparat locuintele de serviciu, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti zece generali si colonei.

Generalul Mircea Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si plata a 943.000 lei. Decizia nu este definitiva

Generalul in rezerva Mircea Chelaru a fost condamnat, vineri, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul disjuns din cel in care sunt inculpati, referitor la modul in care si-au cumparat locuintele de serviciu, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti zece generali si colonei, informeaza Mediafax. Judecatorii l-au obligat pe general sa plateasca aproape 93. 000 de lei, ceea ce reprezinta daune materiale fata de MApN, dar si peste 850. 000 de lei, ceea ce reprezinta foloasele materiale realizate in urma obtinerii locuintei.

Generalul Mircea Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, condamnarea generalului in rezerva Mircea Chelaru la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul disjuns din cel in care sunt inculpati fostul ministru al Apararii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )