Libnet.ro
UNICEF

12:30

Generalul David Petraeus, fost director al CIA, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru scurgeri de informatii

B1 B1,
Generalul David Petraeus, fost director al CIA, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru scurgeri de informatii

Un fost director al CIA a fost condamnat in Statele Unite pentru scurgeri de informatii. Generalul David Petraeus, fost comandant al fortelor americane in Irak si Afganistan, a fost condamnat la plata unei amenzi de. continuă pe B1

Fost director CIA, condamnat pentru scurgere de informatii

Fostul director CIA, generalul David Petraeus a fost condamnat la plata unei amenzi de 100. 000 de dolari si la doi ani inchisoare cu suspendare pentru scurgeri de informatii catre amanta sa, relateaza Eurones, conform Mediafax.

Fostul director CIA, generalul David Petraeus, condamnat in cazul scurgerii de informatii

Fostul director CIA, generalul de patru stele David Petraeus, fost comandant al fortelor americane in Irak si Afganistan, a fost condamnat la plata unei amenzi de 100. 000 de dolari si la doi ani inchisoare cu suspendare pentru scurgeri de informatii catre amanta sa, relateaza Eurones.

Fostul director CIA si-a primit pedeapsa. Cati ani de inchisoare are de executat si ce amenda va plati

Fostul director al CIA, generalul David Petraeus, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare si o amenda de 100. 000 de dolari. Oficialul american a comunicat date secrete fostei sale amante. Acesta nu a.

Parchetul General verifica daca in Romania au fost inchisori CIA in care au fost torturati teroristi

Sectia de urmarire penala si criminalistica a Parchetului General face verificari privind plangerea sauditului Abd al-Rahim Hussayn Muhammad al-Nashiri, care sustine ca a fost inchis intr-o inchisoare CIA din Romania. intr-un interviu acordat revistei Der Spiegel, fostul presedinte Ion Iliescu admite ca a pus la dispozitia CIA un sediu in Romania, dar spune ca autoritatile romane nu s-au amestecat in activitatile serviciului american.

Fost presedinte egiptean, condamnat la 20 de ani de inchisoare

Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru moartea unor protestatari in 2012. Odata cu pronuntarea deciziei au fost condamnati la cate 12 ani de inchisoare si.

DNA a trimis in judecata un fost comisar al Garzii de Mediu si un fost director de la Protectia Mediului Dambovita. Mita ar fi fost de dor 7600 de lei

DNA Ploiesti i-a trimis in judecata pe Valentin Rizea, fost comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu Dambovita si pe Mirel Nica, fost director executiv in cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita pentru luare de mita, Nica fiind acuzat si de santaj.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )