Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fostul director al Politiei Locale Ploiesti, audiat la DNA

Antena3 Antena3,
Fostul director al Politiei Locale Ploiesti, audiat la DNA

Fostul director al Politiei Locale Ploiesti Cristinel Toader, care anterior a detinut functiile de sef al Garzii de Mediu Prahova si al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Prahova s-a. continuă pe Antena3

Fostul director al Politiei Locale Ploiesti, audiat la DNA

Fostul director al Politiei Locale Ploiesti Cristinel Toader, care anterior a detinut functiile de sef al Garzii de Mediu Prahova si al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Prahova s-a.

Fostul sef al Politiei Locale Ploiesti a fost retinut de procurorii DNA

Cristinel Toader, fostul sef al Politiei Locale Ploiesti, a fost retinut marti seara de procurorii DNA pentru santaj, luare de mita si incompatibilitate.

Fost director al Politiei Locale Ploiesti, retinut pentru SANTAJ

Fostul director al Politiei Locale Ploiesti Cristinel Toader, care a fost audiat, marti, timp de aproximativ cinci ore de procurorii DNA Ploiesti, a fost retinut sub acuzatiile de santaj si activitati economice incompatibile cu functia.

Fostul sef al Politiei Locale Ploiesti, Cristinel Toader, retinut de DNA pentru santaj

Fostul director al Politiei Locale Ploiesti, Cristinel Toader, a fost retinut marti, pentru acuzatiile de santaj si activitati economice incompatibile cu functia, dupa ce a fost audiatcinci ore de.

Prahova: Fostul sef al OPC, al Garzii de Mediu si al Politiei Locale Ploiesti a mers marti la sediul DNA

Cristinel Toader, fostul sef al OPC, al Garzii de Mediu si al Politiei Locale Ploiesti, a mers marti dupa amiaza la sediul DNA Ploiesti, insotit de avocat. intrebat de ce a ajuns acolo, barbatul a sustinut c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2673 seconds )