Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fostul director al Postei Romane va candida pentru Camera Deputatilor, din partea PDL

Antena3 Antena3,
Fostul director al Postei Romane va candida pentru Camera Deputatilor, din partea PDL

Fostul director al Postei Romane Dumitru Daniel Neagoe, in prezent consilier ales pe lista PDL in Consiliul Judetean Prahova, va candida intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Prahova,. continuă pe Antena3

Dumitru Neagoe, fostul director al Postei Romane, candidat la Camera Deputatilor din partea ARD

Fostul director al Postei Romane, Dumitru Daniel Neagoe, in prezent consilier in Consiliul Judetean Prahova, va candida intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Prahova, din partea ARD.

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD la alegerile din decembrie, spun surse politice. Ridzi a demisionat in urma cu aproximativ doua saptamani din PDL. Aceasta a acuzat.

Administratia Prezidentiala: Legea privind indemnizatia pentru mame nu a fost promulgata pentru ca se afla inca la Camera Deputatilor

Administratia Prezidentiala precizeaza ca nu a promulgat legea privind majorarea indemnizatiilor pentru mame deoarece respectiva lege se afla inca la secretarul general al Camerei Deputatilor si nu a fost inca trimisa presedintiei spre promulgare.

Fostul fotbalist brazilian Viola, arestat pentru detinere de arma de foc

Fostul fotbalist brazilian Viola, campion mondial in 1994, a fost arestat in noaptea de vineri spre sambata, la Santana de Parnaiba, pentru detinere de arma de foc, informeaza cotidianul As.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )