Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fostul fotbalist Toni Dobos, urmarit penal pentru luare de mita intr-un dosar disjuns din Valiza

B1 B1,
Fostul fotbalist Toni Dobos, urmarit penal pentru luare de mita intr-un dosar disjuns din Valiza

Fostul fotbalist Toni Dobos a venit, marti, la sediul central al DNA, unde i s-a comunicat ca are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de Valiza, in care este cercetat pentru luare. continuă pe B1

Toni Dobos, urmarit penal de DNA in dosarul Valiza

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Anton Dobos, la data faptelor presedintele clubului Universitatea Cluj, pentru luare de mita si complicitate la dare de mita.

Fostul international Toni Dobos este suspectat de luare de mita

Fostul international Toni Dobos s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse judiciare, acesta a fost chemat pentru a i se aduce la cunostinta acuzatia de luare de mita dintr-un dosar disjuns din dosarul Valiza in care Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Toni Dobos, cercetat de DNA pentru luare de mita

Toni Dobos s-a prezentat, in cursul zilei de marti, la sediul DNA, acolo unde i-a fost comunicat ca are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de Valiza, in care este cercetat pentru luare de mita.

UPDATE. VIDEO. Dan Sova, urmarit penal pentru trafic de influenta, in dosarul Hrebenciuc. Sova: Nu am vorbit cu Cazanciuc

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a venit, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, in care acesta este acuzat, intre altele, ca i-a cerut unui coleg de partid sa initieze o lege de amnistiere, promitandu-i in schimb sprijin pentru sefia PSD.

UPDATE. VIDEO. Dan Sova, urmarit penal pentru trafic de influenta, in dosarul Hrebenciuc. Sova: Nu am vorbit cu Cazanciuc (INTERCEPTARI)

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a venit, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc, in care acesta este acuzat, intre altele, ca i-a cerut unui coleg de partid sa initieze o lege de amnistiere, promitandu-i in schimb sprijin pentru sefia PSD. Cititi INTERCEPTARI .

Viorel Hrebenciuc, urmarit penal pentru ca ar fi incercat sa obtina informatii in legatura cu vechile dosare

ACTUALIZARE 12:40 Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost pus sub urmarire penala de catre DNA, sub acuzatia ca ar fi intreprins demersuri pentru a obtine informatii cu privire la anchetele penale care il vizau, derulate la nivelul Directiei Nationale Anticoruptie.

Perchezitii DNA la fostul sef al SPP Dumitru Mitica Iliescu, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre acuzatii fiind ca ar fi apelat la Dumitru Iliescu sa afle daca este interceptat de DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la ora transmiterii acestei stiri, are loc o actiune a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care sunt urmariti penal deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova.

Deputatul Dorinel Ursarescu este urmarit penal de DNA

Deputatul Dorinel Ursarescu este urmarit penal pentru fapte de coruptie, transmite B1 TV. Procurorii au stabilit ca faptele de care este acuzat Dorinel Ursarescu, mai exact faptul ca si-a folosit influenta pe.

UPDATE. Dan Sova, urmarit penal in cel mai recent dosar al lui Viorel Hrebenciuc

UPDATE 14:10 - Dan Sova nu a dat detalii despre audierea sa la DNA si nici nu a raspuns clar intrebarilor reporterilor care il asteptau. Senatorul PSD Dan Sova este urmarit penal pentru trafic de influent.

Deputatul Dorinel Ursarescu si inca trei persoane sunt urmarite penal pentru trafic de influenta

Deputatul in Parlamentul Romaniei Dorinel Ursarescu, in acelasi timp presedintele organizatiei judetene Neamt a unui partid politic, este urmarit penal pentru ca si-ar fi folosit influenta in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )