Libnet.ro
UNICEF

00:08

Toni Dobos, urmarit penal de DNA in dosarul Valiza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toni Dobos, urmarit penal de DNA in dosarul Valiza

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Anton Dobos, la data faptelor presedintele clubului Universitatea Cluj, pentru luare de mita si complicitate la dare de mita. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul fotbalist Toni Dobos, urmarit penal pentru luare de mita intr-un dosar disjuns din Valiza

Fostul fotbalist Toni Dobos a venit, marti, la sediul central al DNA, unde i s-a comunicat ca are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de Valiza, in care este cercetat pentru luare.

Deputatul Dorinel Ursarescu, urmarit penal de DNA pentru coruptie

Procurorii DNA din Bacau au inceput urmarirea penala impotriva deputatului liberal de Nemt Dorinel Ursarescu intr-un dosar de evaziune fiscala cu combustibili. Deputatul este acuzat ca ar fi protejat reteaua de evazionisti.

Mitica Iliescu, urmarit penal in dosarul Viorel Hrebenciuc - Dan Sova, neaga acuzatiile procurorilor: Acum ce sa facem? Ne ducem cu totii. Facem coada la DNA

Generalul Mitica Iliescu, urmarit penal in dosarul Viorel Hrebenciuc - Dan Sova, a declarat, intr-un interviu acordat ziaristei Sorina Matei, ca nu sunt adevarate acuzatiile care apar la adresa sa in rechizitoriul procurorilor, dar recunoaste ca a discutat cu Hrebenciuc, care este nasul sau, pentru a-si angaja fata.

Toni Dobos, cercetat de DNA pentru luare de mita

Toni Dobos s-a prezentat, in cursul zilei de marti, la sediul DNA, acolo unde i-a fost comunicat ca are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele de Valiza, in care este cercetat pentru luare de mita.

Deputatul Dorinel Ursarescu este urmarit penal de DNA

Deputatul Dorinel Ursarescu este urmarit penal pentru fapte de coruptie, transmite B1 TV. Procurorii au stabilit ca faptele de care este acuzat Dorinel Ursarescu, mai exact faptul ca si-a folosit influenta pe.

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Hrebenciuc, in noul dosar in care este urmarit penal de DNA, a sosit la Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata astazi cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incuviintare a arestarii a deputatului PSD Viorel Hrebenciuc in noul dosar in care este urmarit penal de DNA. Cererea procurorilor a sosit la Camera Deputatilor, fiind trimisa de catre presedintele acestui for legislativ, Valeriu Zgonea, Comisiei juridice.

Deputatul Dorinel Ursarescu, urmarit penal de DNA

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala fata de deputatul independent Dorinel Ursarescu, presedintele organizatiei judetene PNL Neamt la data comiterii infractiunii, acuzat ca si-a folosit influenta si autoritatea pentru numirea, in functia de director executiv al Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Neamt Neamt, a unei persoane agreate de un alt inculpat in dosar, in scopul facilitarii afacerii pe care acesta din urma intentiona sa o deruleze.

DNA: Toni Dobos, fost presedinte U Cluj, suspectat de luare de mita

Fostul presedinte al clubului U Cluj este suspectat de luare de mita intr-un dosar care a disjuns din Valiza. Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata Toni Dobos.

Fostul international Toni Dobos este suspectat de luare de mita

Fostul international Toni Dobos s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse judiciare, acesta a fost chemat pentru a i se aduce la cunostinta acuzatia de luare de mita dintr-un dosar disjuns din dosarul Valiza in care Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Perchezitii DNA la fostul sef al SPP Dumitru Mitica Iliescu, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre acuzatii fiind ca ar fi apelat la Dumitru Iliescu sa afle daca este interceptat de DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la ora transmiterii acestei stiri, are loc o actiune a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care sunt urmariti penal deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )