Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul ministru Cristian David, in arest la domiciliu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru Cristian David, in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a respins definitiv, ieri seara, cererea DNA privind prelungirea arestarii preventive a fostului ministru de Interne Cristian David, urmand ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu. David se afla in arest preventiv de pe 22 ianuarie, fiind acuzat de luare de mita. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul ministru Cristian David, plasat in arest la domiciliu

Fostul ministru al Internelor Cristian David, arestat preventiv intr-un dosar in care este acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost plasat in arest la dimiciliu, prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia este definitiva, astfel ca fostul ministru paraseste arestul preventiv in care se afla din 22 ianuarie, informeaza Mediafax.

Fostul ministru Cristian David va fi cercetat in arest la domiciliu

Fostul ministru al Ministerului Afacerilor Interne MAI) Cristian David va fi cercetat in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins contestatia formulata de procurorii anticoruptie impotriva deciziei prin care i se inlocuise arestul preventiv. Decizia este definitiva.

Fostul ministru Cristian David, plasat in arest la domiciliu

Judecatorii inaltei curti au decis plasarea in arest la domiciliu pentru fostul ministru de Interne, Cristian David. El a fost arestat preventiv in dosarul in care a fost arestat pentru primire de mita din partea .

Decizie definitiva pentru fostul ministru Cristian David: va fi plasat in arest la domiciliu

Ex-ministrul Internelor Cristian David, arestat preventiv sub acuzatia ca ar fi luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost plasat in arest la domiciliu, prin decizia instantei supreme.

Fostul ministru Cristian David, plasat in arest la domiciliu

Fostul ministru al Internelor Cristian David, arestat preventiv fiind acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost plasat.

Fostul ministru Cristian David, sub arest la domiciliu

Cristian David, fost ministru al Internelor, a fost plasat sub arest la domiciliu, prin decizia instantei supreme, dupa ce pe 17 martie a fost arestat preventiv sub acuzatia ca ar fi luat mita de 500. 000 euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in.

Dosarul Case pentru generali. Fostul ministru Corneliu Dorbitoiu si-ar putea afla miercuri sentinta

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta, miercuri, sentinta din dosarulCase pentru generali, in care a fost a trimis in judecata fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, alaturi de alti 10 colonei si generali. Acestia au fost acuzati ca au achizitionat locuinte de serviciu in baza unor declaratii false.

Viorel Hrebenciuc a ajuns in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale a padurilor de pe Valea Muntelui

Astazi, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a mentinut decizia instantei din 18 martie, prin care Viorel Hrebenciuc este plasat in arest la domiciliu si a respins contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Brasov. Deputatul bacauan a stat in celula aproape 5 luni, din 29 octombrie, pana in prezent.

Elena Udrea fata cu denuntatorii: cu cine se va intalni fostul ministru la DNA

Elena Udrea va fi dusa din arest la DNA, joi, pentru confruntari cu cei care au depus denunturi impotriva sa in dosarul Gala Bute. Pe pagina de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii a fost postat un mesaj care arata ca aceste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )