Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fostul ministru delegat pentru Energie Razvan Nicolescu va activa in cadrul companiei de consultanta Deloitte

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru delegat pentru Energie Razvan Nicolescu va activa in cadrul companiei de consultanta Deloitte

Fostul ministru delegat pentru Energie Razvan Nicolescu va activa in cadrul companiei de consultanta Deloitte, unde va detine functia de consilier executiv principal pe partea de energie, de unde isi va concentra activitatea asupra Romaniei, dar si a Europei Centrale si de Est. continuă pe Adevărul

Fostul ministru delegat pentru energie Razvan Nicolescu s-a alaturat echipei Deloitte

Fostul ministru delegat al energiei Razvan Nicolescu se alatura echipei Deloitte in calitate de Executive Lead Advisor, urmand sa contribuie astfel la imbunatatirea practicii firmei in domeniul Energiei, se arata intr-un comunicat al Deloitte. Din aceasta functie, Nicolescu isi va concentra activitatea asupra Romaniei, dar si a Europei Centrale si de Est.

Fostul ministru delegat pentru energie Razvan Nicolescu s-a angajat la Deloitte

Fostul ministru delegat al energiei Razvan Nicolescu s-a angajt la compania de audit financiar Deloitte ca executive lead advisor. Din aceasta functie, Nicolescu isi va lucra atat pentru Romania, cat si pentru Europa Centrala si de Est.

Fostul ministru delegat pentru energie Razvan Nicolescu se alatura echipei Deloitte

Fostul ministru delegat al energiei Razvan Nicolescu se alatura echipei Deloitte in calitate de Executive Lead Advisor, urmand sa contribuie astfel la imbunatatirea practicii firmei in domeniul Energiei.

Fostul ministru al Energiei Razvan Nicolescu, numit consultant la Deloitte

Fostul ministru delegat al Energiei Razvan Nicolescu a fost numit in functia de executive lead advisor la firma de consultanta si audit Deloitte, unde va acorda consultanta in domeniul energiei, activitate care.

Procurorii cer pedeapsa cu inchisoarea pentru fostul ministru Corneliu Dobritoiu, in dosarul Case pentru generali

Procurorii cer pedeapsa cu inchisoarea pentru fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, judecat in dosarul Case pentru generali. Dobritoiu este acuzat participatie improprie de abuz in.

Fostul ministru britanic al Apararii: Este timpul ca Marea Britanie sa trimita armament in Ucraina/ William Hague, secretar de stat: Nu intentionam sa trimitem arme, trebuie gasita o solutie diplomatica

Fostul ministru al Apararii britanic, conservatorul Liam Fox, a afirmat intr-un editorial pentru The Sunday Telegraph ca Londra trebuie sa trimita armament in Ucraina, avertizand ca Occidentul trebuie sa se trezeasca la realitatea unui plan strategic clar al Kremlinului de a domina Europa, de la tarile baltice la cele balcanice.

Fostul ministru britanic al Apararii: E timpul ca Marea Britanie sa inarmeze Ucraina

Fostul ministru britanic al Apararii, Liam Fox, este de parere ca Marea Britanie ar trebui sa livreze armament Ucrainei, cu scopul de a contracara mai eficient atacurile separatistilor prorusi. Totodata, Liam Fox face apel ca Occidentul sa se trezeasca la realitate in fata planului Moscovei de a domina Europa.

Politia a ajuns acasa la Elena Udrea. Fostul ministru se intoarce in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea se intoarce in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis sa aprobe cererea procurorilor DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru in dosarul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )