Libnet.ro
UNICEF

16:00

Politia a ajuns acasa la Elena Udrea. Fostul ministru se intoarce in arestul Politiei Capitalei

B1 B1,
Politia a ajuns acasa la Elena Udrea. Fostul ministru se intoarce in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea se intoarce in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis sa aprobe cererea procurorilor DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru in dosarul. continuă pe B1

iCCJ a admis cererea DNA. Elena Udrea poate fi arestata preventiv pentru 30 de zile

Magistratii inaltei Curti au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea. Fostul ministru va merge din nou in arestul Politiei Capitalei, dupa ce judecatorii au aprobat solicitarea DNA.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor iCCJ: Conteaza mult ca ma sustine fostul presedinte Traian Basescu

Elena Udrea a ajuns miercuri dimineata, la ora 7. 45, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde incepand cu ora 8. 00 se judeca solicitarea DNA de arestare a fostului ministru, in Dosarul Gala Bute. La sosirea.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute. Fostul ministru a ajuns la inalta Curte

Deputatul Elena Udrea afla miercuri daca va fi cercetata in arest preventiv sau va primi o masura mai blanda din partea judecatorilor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme iau in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a parlamentarului in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, audiata la DNA: Sunt obisnuita (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Fostul ministru va lua la cunostinta acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc in.

Basescu: Vorbesc zilnic cu Elena Udrea. Am fost si la ea acasa

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, la B1Tv, ca a vorbit zilnic la telefon cu Elena Udrea si a vizitat-o in arestul la domiciliu.

Traian Basescu: Am fost la Elena Udrea acasa, in arestul la domiciliu. incerc s-o conving ca n-am abandonat-o (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca vorbeste cu Elena Udrea in fiecare zi si ca a mers la ea acasa, in arestul la domiciliu,.

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea afla daca va fi arestata in dosarul Gala Bute. Deputata: Stiam ca Cocos finanteaza campaniile PDL

Elena Udrea a plecat acasa pentru a astepta decizia ICCJ. Deputata a declarat ca a trebuit sa vorbeasca despre lucrurile pe care le-a facut ca ministru si ca nimic din ce ar putea spune despre Traian Basescu ar putea fi obiectul unei acuzatii sau denunt.

Elena Udrea este audiata marti dimineata la DNA, in dosarul Gala Bute. Fostul ministru: Telenovela fara sfarsit!

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a mers, marti dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Camera Deputatilor a avizat luni noile cereri ale procurorilor de urmarire penala si de arestare preventiva a deputatului. Avocatul Elenei Udrea a spus ca votul de luni din Parlament nu a intrunit conditiile legale.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )