Libnet.ro
UNICEF

14:00

Basescu: Vorbesc zilnic cu Elena Udrea. Am fost si la ea acasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Vorbesc zilnic cu Elena Udrea. Am fost si la ea acasa

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, la B1Tv, ca a vorbit zilnic la telefon cu Elena Udrea si a vizitat-o in arestul la domiciliu. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

Traian Basescu: Vorbesc cu Elena Udrea in fiecare zi, incerc sa o conving ca nu am abandonat-o

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca are in continuare incredere in Elena Udrea si crede ca este ridicol sa spui ca a furat bani de la Gala Bute.

Traian Basescu: Am fost la Elena Udrea acasa, in arestul la domiciliu. incerc s-o conving ca n-am abandonat-o (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca vorbeste cu Elena Udrea in fiecare zi si ca a mers la ea acasa, in arestul la domiciliu,.

Politia a ajuns acasa la Elena Udrea. Fostul ministru se intoarce in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea se intoarce in arestul Politiei Capitalei, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis sa aprobe cererea procurorilor DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru in dosarul.

Ion Cristoiu: Traian Basescu n-a confirmat macar o miime din acuzatiile aduse de Elena Udrea lui Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca in urma episodului in care Elena Udrea si Alina Bica au fost filate la Paris a vrut sa-l.

Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor iCCJ: Conteaza mult ca ma sustine fostul presedinte Traian Basescu

Elena Udrea a ajuns miercuri dimineata, la ora 7. 45, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde incepand cu ora 8. 00 se judeca solicitarea DNA de arestare a fostului ministru, in Dosarul Gala Bute. La sosirea.

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea afla daca va fi arestata in dosarul Gala Bute. Deputata: Stiam ca Cocos finanteaza campaniile PDL

Elena Udrea a plecat acasa pentru a astepta decizia ICCJ. Deputata a declarat ca a trebuit sa vorbeasca despre lucrurile pe care le-a facut ca ministru si ca nimic din ce ar putea spune despre Traian Basescu ar putea fi obiectul unei acuzatii sau denunt.

Ponta: Basescu e mort de frica, se roaga de Udrea sa nu ajunga si el la inchisoare

Premierul Victor Ponta a comentat miercuri declaratiile lui Traian Basescu referitoare la Elena Udrea si a spus ca fostul presedinte se teme sa nu ajunga dupa gratii, denuntat de Elena Udrea.

Elena Udrea s-a plans de sistemul de care ea si Basescu l-au creat in ultimii 10 ani. A fost prinsa in propria-i capcana

Elena Udrea poate fi retinuta in orice moment in urma deciziei luate de Camera Deputatilor. Astazi, blonda lui Traian Basescu trebuie sa se prezinte la DNA pentru audieri. Numai sapte voturi au stat intre.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )