Libnet.ro
UNICEF

11:30

Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute. Fostul ministru a ajuns la inalta Curte

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute. Fostul ministru a ajuns la inalta Curte

Deputatul Elena Udrea afla miercuri daca va fi cercetata in arest preventiv sau va primi o masura mai blanda din partea judecatorilor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme iau in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a parlamentarului in dosarul Gala Bute. continuă pe Adevărul

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

UPDATE. Elena Udrea, la ICCJ: Conteaza mult pentru mine sustinerea lui Traian Basescu

Deputata Elena Udrea afla, miercuri, daca va fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute.

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea afla daca va fi arestata in dosarul Gala Bute. Deputata: Stiam ca Cocos finanteaza campaniile PDL

Elena Udrea a plecat acasa pentru a astepta decizia ICCJ. Deputata a declarat ca a trebuit sa vorbeasca despre lucrurile pe care le-a facut ca ministru si ca nimic din ce ar putea spune despre Traian Basescu ar putea fi obiectul unei acuzatii sau denunt.

George Copos afla astazi daca va fi eliberat

Fostul patron al echipei Rapid, George Copos, aflat astazi daca va fi pus in libertate de catre instanta Judecatoriei Sectorului 5.

Elena Udrea este audiata marti dimineata la DNA, in dosarul Gala Bute. Fostul ministru: Telenovela fara sfarsit!

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a mers, marti dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Camera Deputatilor a avizat luni noile cereri ale procurorilor de urmarire penala si de arestare preventiva a deputatului. Avocatul Elenei Udrea a spus ca votul de luni din Parlament nu a intrunit conditiile legale.

Elena Udrea este audiata la DNA, in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 08:34 Elena Udrea a venit in aceasta dimineata la DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, dupa ce Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP.

George Copos afla astazi daca va fi eliberat conditionat din inchisoare

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala vor lua in discutie miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare, informeaza Agerpres. Dosarul lui.

Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute: Deputatii au avizat cererea cu 170 de voturi pentru si 118 impotriva

15 Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute, dupa ce deputatii au avizat cererea DNA cu 170 de voturi pentru si 118 voturi impotriva. Deputatii au aprobat luni.

Elena Udrea merge astazi in Parlament. Deputatii vor vota, din nou, pentru arestarea Elenei Udrea

Deputatii vor supune la vot astazi noile cereri ale DNA, de incepere a urmaririi penale si de arestare, pe numele Elenei Udrea, pentru noi infractiuni in dosarul Gala Bute. Fostul ministru are girul deputatilor pentru a parasi domiciliul intre orele 15. 00 si 19.

Elena Udrea este audiata la DNA in dosarul Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Luni seara, deputatii au avizat favorabil cererile procurorilor DNA privind urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )