Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE. Elena Udrea, la ICCJ: Conteaza mult pentru mine sustinerea lui Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Elena Udrea, la ICCJ: Conteaza mult pentru mine sustinerea lui Traian Basescu

Deputata Elena Udrea afla, miercuri, daca va fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute. continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea afla daca va fi arestata in dosarul Gala Bute. Deputata: Stiam ca Cocos finanteaza campaniile PDL

Elena Udrea a plecat acasa pentru a astepta decizia ICCJ. Deputata a declarat ca a trebuit sa vorbeasca despre lucrurile pe care le-a facut ca ministru si ca nimic din ce ar putea spune despre Traian Basescu ar putea fi obiectul unei acuzatii sau denunt.

Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor iCCJ: Conteaza mult ca ma sustine fostul presedinte Traian Basescu

Elena Udrea a ajuns miercuri dimineata, la ora 7. 45, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde incepand cu ora 8. 00 se judeca solicitarea DNA de arestare a fostului ministru, in Dosarul Gala Bute. La sosirea.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

Elena Udrea merge in Parlament pentru a se apara in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Deputatul va ajunge astazi in parlament pentru a se apara in fata colegilor care iau in discutie noi cereri de incuviintare a arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Chiar.

Elena Udrea a AJUNS la Instanta Suprema. Ce a declarat Udrea despre Basescu la intrarea in ICCJ

UPDATE: Elena Udrea a ajuns, miercuri dimineata, la instanta suprema, care va judeca cererea DNA de arestare preventiva a acesteia, in dosarul Gala Bute, ea afirmand ca sunt lucruri pe care nu a vrut sa le.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

iCCJ a admis cererea DNA. Elena Udrea poate fi arestata preventiv pentru 30 de zile

Magistratii inaltei Curti au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea. Fostul ministru va merge din nou in arestul Politiei Capitalei, dupa ce judecatorii au aprobat solicitarea DNA.

Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei. Udrea va sta in inchisoare cel putin 30 de zile

Update 16. 35 - Elena Udrea a fost dusa, miercuri, in Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile, in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute: Deputatii au avizat cererea cu 170 de voturi pentru si 118 impotriva

15 Elena Udrea poate fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute, dupa ce deputatii au avizat cererea DNA cu 170 de voturi pentru si 118 voturi impotriva. Deputatii au aprobat luni.

Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei

Update 16. 35 - Elena Udrea a fost dusa, miercuri, in Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile, in dosarul Gala Bute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )