Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, chemat la DNA

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, chemat la DNA

Fostul ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a fost chemat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri. El a ajuns dupa pranz si la intrare in sediul DNA a spus ca nu stie despre ce dosar este vorba. continuă pe România Liberă

Fostul ministru al Economiei, Constantin Nita, este audiat la DNA

Fostul ministru al Economiei Constantin Nita s-a prezentat la sediul DNA, pentrua fi audiat intr-un dosar de couptie. La intrare in sediul parchetului, politicianul a declarat ca nu stie in ce dosar a fost citat si nu a vrut sa faca declaratii.

UPDATE. Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, plasat sub control judicar pe cautiune

Fostul ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a fost chemat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri. El a ajuns dupa pranz si a fost audiat mai bine de o ora. Procurorii DNA au decis luarea masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile pentru trafic de influenta.

Fostul ministru PSD Constantin Nita, sub control judiciar pentru trafic de influenta. DNA: Cautiune de 150.000 lei

Constatin Nita, fost ministru al Energiei, a ajuns luni la sediul DNA. Nita a fost citat de procurori, dar a spus ca nu stie in ce calitate, din ce motiv sau in ce dosar. Constantin Nita a fost.

DNA: Constantin Nita, pus sub control judiciar pe cautiune

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, in prezent deputat PSD, este cercetat sub control judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Constantin Nita, fostul ministru al Energiei, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Constantin Nita, fostul ministru al Energiei, este audiat la DNA, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Constantin Nita a anuntat la sfarsitul lunii martie ca se va retrage din.

Constantin Nita, plasat sub control judiciar pe cautiune. Fostul Ministru al Energiei este acuzat de trafic de influenta

UPDATE: Constantin Nita a fost plasat sub control judiciar pe cautiune pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Cautiunea a fost fixata la 150. 000 lei, iar acesta trebuie sa comunice.

Fostul ministru Constantin Nita, la DNA

Constantin Nita, fost ministru al Economiei, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie fiind citat intr-un dosar de coruptie, scrie Agerpres.

Constantin Nita, fost ministru al Energiei, audiat la sediul DNA

Constatin Nita, fost ministru al Energiei, a ajuns luni la sediul DNA, transmit televiziunile de stiri. Constantin. Nita a fost citat de procurori, dar a spus ca nu stie in ce calitate, din ce motiv sau in ce dosar, informeaza sursele citate.

UPDATE Constantin Nita a fost pus sub control judiciar si este urmarit penal pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus luni punerea in miscare a actiunii penale si controlul judiciar pe cautiune, pentru 60 de zile, fata de Constantin Nita, acuzat de trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )