Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru Eugen Teodorovici, audiat la DNA in calitate de martor

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru Eugen Teodorovici, audiat la DNA in calitate de martor

Fostul ministru Eugen Teodorovici s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie DNA), acesta precizand ca a fost chemat in calitate de martor. Surse judiciare au precizat ca acesta a fost citat in dosarul Partida Romilor in care sunt cercetati deputatii Nicolae Paun si Madalin Voicu. continuă pe Adevărul

Fostul ministru Eugen Teodorovici, audiat la DNA

Fostul ministru Eugen Teodorovici este audiat, joi dimineata, la sediul DNA.

UPDATE. Eugen Teodorovici, chemat la DNA

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, s-a prezentat, joi dimineata, la DNA, unde a fost citat de procurori in calitate de martor, in dosarul lui Nicu Paun si Madalin Voicu.

Eugen Teodorovici, chemat la DNA

Eugen Teodorovici a fost chemat la DNA pentru a da o declaratie in calitatea sa de fost ministru, in dosarul in care sunt cercetati parlamentarii Nicolae Paun si Madalin Voicu, suspectati de frauda in doua proiecte finantate cu fonduri europene, potrivit Digi24.

Eugen Teodorovici, chemat la DNA

Eugen Teodorovici a fost chemat la DNA pentru a da o declaratie in calitatea sa de fost ministru, in dosarul in care sunt cercetati parlamentarii Nicolae Paun si Madalin Voicu, suspectati de frauda in doua proiecte finantate cu fonduri europene, potrivit Digi24.

Eugen Teodorovici, citat ca martor la DNA in dosarul ce ii vizeaza pe Nicolae Paun si Madalin Voicu (VIDEO)

Fostul Ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a fost citat ca martor la DNA in dosarul in care Nicolae Paun si Madalin Voicu sunt acuzati de deturnarea a sase milioane de euro din fonduri.

Fostul ministru Relu Fenechiu, scos din penitenciar si dus la DNA Ploiesti pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost dus, joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie. in prezent, Fenechiu este incarcerat la Penitenciarul Vaslui unde executa pedeapsa de 5 ani de inchisoare cu executare primita in dosarul Transformatorul.

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, fusese informat de SRI despre neregulile privind dezinfectantii Hexi Pharma din spitale

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu fusese informat de Serviciul Roman de Informatii SRI), in anul 2015, despre mai multe nereguli privind dezinfectantii Hexi Pharma folositi in spitalele romanesti, informarea transmisa vizand Spitalul Judetean din Cluj-Napoca, potrivit Digi24.

Fostul ministru albanez, Marko Bello: Romania nu a jucat ca pe vremea lui Hagi si cu noroc am reusit trei puncte

Albania este in sarbatoare, dupa ce a obtinut in fata nationalei Romaniei prima victorie la un turneu final european. Romania a pierdut cu Albania, scor 0-1, ultimul meci din grupele Euro 2016, disputat pe Stade des Lumieres din Lyon. Intr-un interviu acordat pentru Mediafax, fostul ministru al Integrarii Europene, Marko Bello a declarat ca victoria Albaniei a provocat o explozie de bucurie in toata tara.

Fostul ministru Gheorghe Pogea, la DIICOT in dosarul Rompetrol II

Fostul ministru al Finantelor Publice Gheorghe Pogea s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT, unde procurorii il vor anunta ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II.

Fostul ministru Dan Ioan Popescu, la iesire de la DIICOT: Am fost si sunt un om corect, care am respectat legea in totalitate

Fostul ministru al Economiei si Comertului Dan Ioan Popescu s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT, unde procurorii il vor anunta ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )