Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fostul ministru de Externe, Titus Corlatean, audiat in Comisia Juridica in dosarul deschis dupa alegerile prezidentiale din 2014 (VIDEO)

B1 B1,
Fostul ministru de Externe, Titus Corlatean, audiat in Comisia Juridica in dosarul deschis dupa alegerile prezidentiale din 2014 (VIDEO)

Comisia Juridica din Senat discuta marti cererea de urmarire penala fata de fostul ministrul Titus Corlatean. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor. continuă pe B1

Titus Corlatean, la Comisia juridica pentru a-si studia dosarul

Fostul ministru de Externe Titus Corlatean a venit, marti, la Comisia juridica din Senat, pentru a-si studia dosarul in care DNA cere urmarirea sa penala, in cazul votului din diaspora de la alegerile prezidentiale din 2014, el precizand ca abia acum a fost desigilat dosarul iar membrii comisiei vor stabili calendarul audierii sale si a adoptarii raportului. Senatorul e suspectat de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii votului.

Victor Ponta, despre anchetarea lui Titus Corlatean: e o acuzatie profund nedreapta

Deputatul PSD Victor Ponta a calificat marti ca nedrepte acuzatiile la adresa fostului ministru de Externe Titus Corlatean in dosarul Vot Diaspora 2014.

Senatorul Titus Corlatean studiaza dosarele Vot Diaspora 2014. in care este urmarit penal

Senatorul Titus Corlatean a declarat marti ca dosarele referitoare la solicitarea Justitiei de incepere a urmaririi penale in cazul sau au fost desigilate in fata membrilor Comisiei juridice si va incepe sa le studieze. El spune ca pana in prezent a avut acces doar la informatiile din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )