Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta, despre anchetarea lui Titus Corlatean: e o acuzatie profund nedreapta

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre anchetarea lui Titus Corlatean: e o acuzatie profund nedreapta

Deputatul PSD Victor Ponta a calificat marti ca nedrepte acuzatiile la adresa fostului ministru de Externe Titus Corlatean in dosarul Vot Diaspora 2014. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre moartea lui Condrea: Suntem departe de a afla macar 10% din adevar

Victor Ponta a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv despre moartea afaceristului Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Fostul premier a declarat ca din punctul sau de vedere suntem departe de a.

Victor Ponta, despre o motiune de cenzura: Decizia apartine liderilor PSD, UNPR, ALDE (VIDEO)

Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate la alegerile locale, ca este intotdeauna pentru o motiune de cenzura, dar ca decizia apartine liderilor PSD,.

Fostul ministru de Externe, Titus Corlatean, audiat in Comisia Juridica in dosarul deschis dupa alegerile prezidentiale din 2014 (VIDEO)

Comisia Juridica din Senat discuta marti cererea de urmarire penala fata de fostul ministrul Titus Corlatean. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor.

Senatorul Titus Corlatean studiaza dosarele Vot Diaspora 2014. in care este urmarit penal

Senatorul Titus Corlatean a declarat marti ca dosarele referitoare la solicitarea Justitiei de incepere a urmaririi penale in cazul sau au fost desigilate in fata membrilor Comisiei juridice si va incepe sa le studieze. El spune ca pana in prezent a avut acces doar la informatiile din presa.

Titus Corlatean, la Comisia juridica pentru a-si studia dosarul

Fostul ministru de Externe Titus Corlatean a venit, marti, la Comisia juridica din Senat, pentru a-si studia dosarul in care DNA cere urmarirea sa penala, in cazul votului din diaspora de la alegerile prezidentiale din 2014, el precizand ca abia acum a fost desigilat dosarul iar membrii comisiei vor stabili calendarul audierii sale si a adoptarii raportului. Senatorul e suspectat de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii votului.

Victor Ponta, detalii in premiera despre momentele care au precedat demisia sa

Victor Ponta a rememorat luni seara la Subiectiv momentele care au precedat demisia sa din functia de premier, imediat dupa tragedia de la Colectiv. Fostul prim-ministru afirma ca este sigur ca reactia populara.

Ponta, despre o motiune de cenzura: intotdeauna eu sunt pentru

Fostul premier Victor Ponta s-a exprimat duminica in favoarea introducerii unei motiuni de cenzura, dar a aratat ca o decizie in acest sens apartine liderilor PSD, UNPR, ALDE, potrivit.

Ponta despre o motiune de cenzura: Intotdeauna eu sunt pentru; decizia apartine liderilor PSD, UNPR, ALDE

Fostul premier Victor Ponta s-a exprimat duminica in favoarea introducerii unei motiuni de cenzura, dar a aratat ca o decizie in acest sens apartine liderilor PSD, UNPR, ALDE, informeaza Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. Victor Ponta a mers la o sectie de votare din Targul Jiu, insa el va vota in Bucuresti

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta i-a insotit, duminica, la Targu Jiu, pe candidatii PSD la functiile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean Gorj pe Florin Carciumaru, respectiv Ion Calinoiu. Cu toate acestea, Ponta a precizat ca va vota la Bucuresti, insa nu a dorit sa mentioneze numarul sectiei.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Un arogant care se bucura de placerile functiei

Fostul premier Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis se considera superior celorlalti romani, se bucura de placerile functiei si nu il intereseaza problemele tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )