Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, retinut de DNA intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta (VIDEO)

B1 B1,
Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, retinut de DNA intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost retinut, joi, de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat de trafic de influenta. DNA il acuza pe Berca de faptul ca, in perioada 2010-2012, ar fi primit. continuă pe B1

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, audiat la DNA intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta

Fostul ministrul de Interne Gabriel Berca, audiat joi intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise in perioada 2010-2012, in cauza fiind in atentia anchetatorilor si fostul deputat.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, la DNA

Fostul ministrul de Interne Gabriel Berca a fost audiat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie. Berca ar fi vizat in dosarul fostului deputat Mihai Banu. Conform DNA, in perioada 2010-2012 Mihai Banu a.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost retinut

ACTUALIZARE 13:14 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bacau au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi de la ora 12:50 si pana maine la ora 12:50, a inculpatului Gabriel Berca, senator in Parlamentul Romaniei, la data faptei, cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, cercetat pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne din guvernul lui Mihai Razvan Ungureanu, Gabriel Berca, este cercetat de procurori DNA pentru trafic de influenta facut in perioada 2010-2012. Potrivit unor surse judiciare, Berca.

Fostul consilier prezidential Gabriel Berca, audiat la DNA Bacau

Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, este audiat la DNA Bacau, intr-un dosar privind fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise in perioada 2010-2012, in cauza fiind in atentia anchetatorilor si fostul.

Gabriel Berca a fost retinut de procurorii DNA

00- Gabriel Berca, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat la DNA Bacau. Stiri initiala:Fostul ministru de Interne din.

Subiectiv: Reactia lui Traian Basescu la retinerea fostului sau consilier prezidential, Gabriel Berca

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de joi a emisiunii Subiectiv, reactia fostului presedinte Traian Basescu la decizia DNA de a-l retine pe fostul sau consilier, Gabriel Berca. Pe cuvant? Bine!, a fost.

Gabriel Berca a fost retinut de procurorii DNA. Fostul consilier prezidential, invinuit in dosarul in care Mihai Banu este arestat preventiv

00 - Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, a fost pus sub invinuire in dosarul in care fostul deputat Mihai Banu a fost arestat in urma cu doua saptamani, ambii.

Cresterea si decaderea lui Gabriel Berca. De la omul lui Romeo Stavarache la omul lui Traian Basescu

Astazi, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Bacau i-au pus catuse lui Gabriel Berca, fost prefect de Bacau, Secretar General al Guvernului si senator liberal. Berca ar fi luat prin Mihai Banu, de la omul de afaceri Viorel Rusu, suma de 185 de mii de lei, pentru a obtine bani, printr-o ordonanta a Guvernului Boc. Fostul senator de Bacau ne-a declarat cu cateva zile in urma ca habar nu are de prostiile lui Banu.

Baconschi si-a luat tara inapoi. Fostul ministru a revenit la MAE si are un salariu mai mare ca presedintele tarii

Teodor Baconschi si-a luat tara inapoi. Fostul ministru de Externe al Romaniei s-a intors la minister pe o functie importanta si pe un salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei. Se credea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )