Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de trafic de influenta. Aceeasi acuzatie i se aduce fostului deputat PDL Bacau Mihai Banu. continuă pe Adevărul

Fostul Ministru de Interne Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bacau au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatilor Gabriel Berca si Mihai Banu, senator, respectiv deputat in Parlamentul Romaniei, la data faptelor, in sarcina carora s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta. si sub control judiciar a inculpatului Lucian Banu, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de complicitate la trafic de influenta, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Fostul ministru de interne Gabriel Berca si fostul deputat Mihai Banu, trimisi in judecata de DNA in dosarul mitei de 185.000 de euro

DNA Bacau a dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Gabriel Berca - fost senator, ministru de interne si consilier prezidential - si a fostului deputat Mihai Banu pentru trafic de influenta, informeaza un comunicat al Directiei.

Gabriel Berca, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, si deputatul Mihai Banu au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat sunt acuzati de trafic de influenta, confom DNA.

Fostul consilier prezidential Gabriel Berca si fostul deputat Mihai Banu, trimisi in judecata

Gabriel Berca, fost consilier prezidential si fost ministru al Internelor, a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 185. 000 de euro de la un om de afaceri, pentru a interveni la membri ai.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Petru Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, Iotcu este acuzat ca, in cursul anului 2012, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Arad, a pretins de la inculpatul Patrascu Alin Mircea, administrator al unei societati comerciale, suma de 40. 000 de euro, pentru a-si exercita influenta in cadrul procedurii organizate la nivelul Consiliului Judetean Arad, pentru atribuirea preferentiala a unui contract de achizitie publica privind Furnizarea in leasing de echipamente medicale pentru dotarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, in valoare de 1,6 milioane de euro.

Fostul ministru Gabriel Berca si Mihai Banu, trimisi in judecata in stare de arest preventiv

Procurorii DNA Bacau i-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe fostul ministru de Interne Gabriel Berca si pe Mihai Banu, senator si, respectiv, deputat la data faptelor, pentru trafic de.

Fostul ministru Gabriel Berca si parlamentarul Mihai Banu, trimisi in judecata sub acuzatia de trafic de influenta

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, si parlamentarul Mihai Banu au fost trimisi in judecata de DNA, in stare de arest preventiv. Cei doi sunt acuzati de trafic de influenta. Sub control judiciar a fost.

Fostul sef al CJ Timis, trimis in judecata in dosarul finantarii echipei Poli Timisoara

Fostul sef al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu in dosarul finantarii ilegale a echipei de fotbal Poli Timisoara. Procurorii DNA au.

Dosarul finantarii echipei Poli Timisoara: Fostul sef CJ Timis, trimis in judecata pentru ABUZ iN SERVICIU

Presdintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, si secretarul judetului Timis, Ioan Petrisor Nadastean, au fost trimisi in judecata, in stare de libertate, intrucat sunt acuzati de abuz in serviciu, conform DNA.

Presedintele CJ Timis, trimis in judecata pentru ABUZ iN SERVICIU

Presdintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, si secretarul judetului Timis, Ioan Petrisor Nadastean, au fost trimisi in judecata, in stare de libertate, intrucat sunt acuzati de abuz in serviciu, conform DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )