Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Hotnews Hotnews,
 Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Petru Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, Iotcu este acuzat ca, in cursul anului 2012, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Arad, a pretins de la inculpatul Patrascu Alin Mircea, administrator al unei societati comerciale, suma de 40. 000 de euro, pentru a-si exercita influenta in cadrul procedurii organizate la nivelul Consiliului Judetean Arad, pentru atribuirea preferentiala a unui contract de achizitie publica privind Furnizarea in leasing de echipamente medicale pentru dotarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, in valoare de 1,6 milioane de euro. continuă pe Hotnews

Presedintele suspendat al CJ Arad, Nicolae Iotcu, trimis in judecata de DNA

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Timisoara, pentru savarsirea infractiunii de.

Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru trafic de influenta.

Presedintele suspendat al CJ Arad, trimis in judecata de DNA

Nicolae Iotcu, presedintele suspendat al CJ Arad, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Timisoara pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Barbatul se afla in arest preventiv pentru 30.

DNA a facut public rechizitoriul in cazul prsedintelui CJ Arad Nicolae Iotcu

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a liberalului Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad. in rechizitoriu se arata circuitul banilor pe care Iotcu i-a primit pentru a favoriza o anumita firma sa castige licitatia pentru aparatura medicala de la Spitralul Judetean Arad.

Presedintele CJ Arad, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, directorul executiv al Directiei Tehnice Investitii, Adrian Nedelcu, si administratorul unei societati comerciale, Mircea Patrascu au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara, pentru trafic de influenta, respectiv, cumparare de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )