Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CJ Arad, trimis in judecata pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Presedintele CJ Arad, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, directorul executiv al Directiei Tehnice Investitii, Adrian Nedelcu, si administratorul unei societati comerciale, Mircea Patrascu au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara, pentru trafic de influenta, respectiv, cumparare de influenta. continuă pe România Liberă

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Petru Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, Iotcu este acuzat ca, in cursul anului 2012, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Arad, a pretins de la inculpatul Patrascu Alin Mircea, administrator al unei societati comerciale, suma de 40. 000 de euro, pentru a-si exercita influenta in cadrul procedurii organizate la nivelul Consiliului Judetean Arad, pentru atribuirea preferentiala a unui contract de achizitie publica privind Furnizarea in leasing de echipamente medicale pentru dotarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, in valoare de 1,6 milioane de euro.

Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE, aceasta fiind a doua oara cand barbatul e prins in flagrant, el avand deja o condamnare pentru trafic de influenta.

Sofer prins baut la volan, trimis in judecata pentru mituirea a trei politisti

Cristian Tartaleanu, in varsta 31 de ani, din Craiova, a fost trimis in judecata pentru dare de mita de procurorii de pe langa Tribunalul Dolj. Soferul a incercat sa scape de un dosar penal pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice si le-a oferit oamenilor legii suma de 5000 de lei.

Constanta: Un militar de la o unitate de invatamant superior, retinut pentru trafic de influenta

Un plutonier adjutant de la o unitate de invatamant superior din Constanta a fost retinut de procurori ai Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti pentru trafic de influenta. Acesta ar fi.

Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru trafic de influenta.

Presedintele suspendat al CJ Arad, trimis in judecata de DNA

Nicolae Iotcu, presedintele suspendat al CJ Arad, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Timisoara pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Barbatul se afla in arest preventiv pentru 30.

Arges: Fost agent SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prin in flagrant ca lua 500 de lei mita de la o femeie pentru a interveni ca aceasta sa fie angajata la MAE, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de.

Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE, aceasta fiind a doua oara.

Barbat in varsta de 91 de ani, pus sub acuzare pentru trafic de cocaina

Un chirurg pensionar in varsta de 91 de ani a fost pus sub acuzare pentru import de cocaina, in Australia, informeaza site-ul postului ABC News. Victor Twartz, in varsta de 91 de ani, din Sydney, a fost eliberat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )