Libnet.ro
UNICEF

14:31

Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Constanta: Politistul care a sarit in mare pentru a scapa de procurorii DNA a fost trimis in judecata

Procurorii DNA Constanta au dispus luni trimiterea in judecata in stare de arest preventiv, a lui Laurentiu Marin Dobre, politistul care a fost prins in flagrant de DNA cand primea 3. 000 de euro de la.

Posibil atac terorist la Ambasada Frantei de la Roma, dupa ce un plic explozibil a fost trimis pe adresa institutiei

O ancheta a fost deschisa pentru un posibil atac terorist, dupa ce un plic explozibil a fost trimis la Ambasada Frantei de la Roma, relateaza The Local. Plicul a fost trimiss la ambasada Frantei, situata in.

Fost adjunct Hidroelectrica Arges, trimis in judecata, alaturi de mama sa

Octavian Oprea, fost adjunct al sucursalei Hidroelectrica Arges, a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a luat mita 164. 000 lei pentru favorizarea unei firme in obtinerea unor contracte de lucrari de mentenanta, bani din care si-a cumparat o masina de lux, pe care a trecut-o pe numele mamei sale.

Roman extradat din Elvetia, trimis in judecata pentru complicitate la santaj si tentativa de omor

George Chelu, un tanar in varsta de 25 de ani, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de complicitate la santaj si tentativa de omor dupa ce, in urma cu sase ani, i-ar fi sprijinit pe trei barbati care l-au amenintat cu taierea si moartea pe un alt baiat. Pe 31 iulie, Chelu a fost extradat din Elvetia.

Sofer prins baut la volan, trimis in judecata pentru mituirea a trei politisti

Cristian Tartaleanu, in varsta 31 de ani, din Craiova, a fost trimis in judecata pentru dare de mita de procurorii de pe langa Tribunalul Dolj. Soferul a incercat sa scape de un dosar penal pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice si le-a oferit oamenilor legii suma de 5000 de lei.

Politistul care s-a aruncat in mare de frica DNA, trimis in judecata

Laurentiu Marin Dobre, politistul din Constanta care in luna iulie s-a aruncat in mare pentru a scapa de procurorii DNA, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )