Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost retinut pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost retinut pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti l-au trimis in arest preventiv, pentru 30 de zile, pe fostul prefect de Buzau, Paul Beganu. De asemenea, au mai fost retinuti si ceilalti membri ai gruparii: inginerul Ion Irimia de la Directia Silvica, afaceristul Gheorghe Ceteras si avocatul sau, Cosmin Vasile in timp ce judecatorul Neculae Toader, cel care a dat decizia abuziva in favoarea afaceristului din Tandarei, va fi cercetat sub control judiciar. continuă pe Adevărul

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale de padure

Fostul prefect al judetului Buzau, Paul Beganu, impreuna cu alti trei complici, a fost retinut pentru 24 de ore, la propunerea procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti, in dosarul privind retrocedarea nelegala a peste 5. 000 de hectare de padure din judetul Buzau. DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva celor patru inculpati.

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, chemat de DNA la audieri

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu a fost chemat la audieri de DNA in aceasta dimineata. El va trebui sa dea explicatii privind unele retrocedari de paduri din zona Gura Teghii care au ajuns in mod dubios in posesia unui agricultor din Tandarei, Gheorghe Ceteras. Paul Beganu era in acel moment prefect si presedinte al Comisiei Judetene de punere in aplicare a legii fondului funciar.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, audiat la DNA intr-un caz de retrocedari ilegale de paduri

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost ridicat de la locul de munca de procurori DNA in aceasta dimineata, pentru a da explicatii privind unele retrocedari de paduri din zona Gura Teghii, care au ajuns in mod dubios in posesia unui agricultor din Tandarei, Gheorghe Ceteras. Paul Beganu era in acel moment prefect si presedinte al Comisiei Judetene de punere in aplicare a legii fondului funciar.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si judecatorul Neculae Toader, urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri

Procurorii DNA Ploiesti au dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul prefect de Buzau Paul Beganu, judecatorul Neculae Toader si alte trei persoane in dosarul privind retrocedari ilegale de paduri, cu un prejudiciu de 21,7 milioane euro in dauna statului, anunta Agerpres. Potrivit unui comunicat al DNA, Paul Beganu, prefect in perioada 2009-2012, este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, fals intelectual si instigare la fals intelectual si la dare de mita, iar judecatorul Neculae Toader, din cadrul Judecatoriei Patarlagele, de luare de mita si abuz in serviciu.

Paul Beganu, fost prefect de Buzau, retinut in dosarul privind retrocedarea a 5.000 ha de padure

Procurorii DNA l-au retinut pe fostul prefect de Buzau Paul Beganu, acesta fiind acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual, instigare la fals intelectual si instigare la dare de mita.

Un cunoscut medic psihiatru a fost retinut pentru prescrierea ilegala de droguri

Medicul Cristian Bellu Bengescu, unul dintre cei mai cunoscuti medici psihiatri din Romania, a fost retinut marti dimineata de procurorii DIICOT, care il acuza de prescrierea ilegala de droguri.

Dosarul retrocedarilor de paduri. Fostul prefect de Buzau a fost ARESTAT

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si alte trei persoane implicate in cazul retrocedarii ilegale a peste 5. 000 de hectare de padure in judetul Buzau au fost arestati preventiv, vineri dimineata, iar judecatorul Neculae Toader, fost presedinte al Judecatoriei Patarlagele, a fost pus sub control judiciar, relateaza Mediafax.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore / El este acuzat de un prejudiciu de peste 10 mil euro

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L, si un apropiat al lui Radu Mazare, acuzat de doua infractiuni de evaziune fiscala.

DNA: Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, retinut

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu PDL), acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual, instigare la fals intelectual si instigare la dare de mita, a fost retinut, ieri noapte, alaturi de alte trei persoane, de catre procurorii DNA Ploiesti, transmit surse din presa.

Ce fac ALESII poporului. Retrocedari ILEGALE de peste 5000 de ha de padure, facute de fostul prefect de Buzau

Fostul prefect de Buzau, Paul Beganu a fost retinut de procurorii DNA intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a peste cinci mii de hectare de padure. Acesta a fost audiat timp de cateva ore la DNA Ploiesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )