Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, retinut de DNA in al doilea dosar

România Liberă România Liberă,
Fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, retinut de DNA in al doilea dosar

Fostul prefect al judetului Galati, Emanoil Bocaneanu, a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, el fiind cercetat penal pentru infractiunile concurente de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si sustragere sau distrugere de inscrisuri. retinerea este valabala pana marti la ora 16. continuă pe România Liberă

Fostul prefect al judetului Galati Emanoil Bocaneanu, retinut de DNA

Fostul prefect al judetului Galati Emanoil Catalin Bocaneanu a fost retinut luni de procurorii anticoruptie, dupa ce ar fi sustras si distrus mai multe documente care atestau faptul FCM Dunarea Galati a obtinut ilegal finantare de la bugetul de stat.

Fostul prefect de Galati Emanoil Bocaneanu a fost retinut intr-un nou dosar, de data aceasta pentru abuz in serviciu si distrugere de inscrisuri

Fostul prefect al judetului Galati Emanoil Catalin Bocaneanu a fost retinut luni de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, intr-un nou dosar, in care este acuzat de abuz in serviciu si sustragere sau distrugere de inscrisuri.

Fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, a fost retinut din nou. El este acuzat de abuz in serviciu si distrugere de inscrisuri

In aceeasi cauza, se efectueaza acte de urmarire penala fata de Brasoveanu Auras, presedinte al Fotbal Club Municipal Dunarea Galati, pentru savarsirea infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale si tentativa la inselaciune, acesta fiind cercetat in stare de libertate.

Fostul prefect de Galati Emanoil Bocaneanu, retinut dupa ce a sustras acte ce dovedeau obtineri ilegale de fonduri

ProcuroriiDNA l-au retinut, luni, pe fostul prefect de Galati Emanoil CatalinBocaneanu, stabilindu-se ca acesta a sustras si distrus mai multe documente care dovedeau caFCM Dunarea Galati a.

Fostul prefect al judetului Galati, Emanoil Catalin Bocaneanu, a fost retinut de procurorii DNA

Fostul prefect al judetului Galati, Emanoil Catalin Bocaneanu, a fost retinut luni de procurorii DNA. Anchetatorii au stabilit ca a sustras si a distrus mai multe documente care atestau faptul FCM Dunarea.

Fostul prefect al Galatiului, retinut dupa ce a sustras acte ce dovedeau obtineri ilegale de fonduri

Fostul prefect al judetului Galati Emanoil Catalin Bocaneanu a fost retinut azi de procurorii DNA, dupa ce anchetatorii au stabilit ca a sustras si a distrus mai multe documente care atestau faptul FCM Dunarea Galati a obtinut, in mod ilegal, finantare de la bugetul de stat, potrivit unui comunicat emis de Directia Nationala Anticoruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )