Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, in arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu a fost eliberat, luni, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema i-a admis cererea de ridicare a masurii preventive, aceasta fiind inlocuita cu cea a arestului la domiciliu. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte al ASF, Dan Radu Rusanu, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu a fost eliberat, luni, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema i-a admis cererea de ridicare a masurii preventive, aceasta fiind inlocuita cu cea a arestului la domiciliu .

Fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu a fost eliberat, luni, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema i-a admis cererea de ridicare a masurii.

Ilie Carabulea a iesit din inchisoare. Omul de afaceri va fi cercetat in stare de arest la domiciliu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis, luni, contestatia omului de afaceri precum si pe cele ale lui Dan Radu Rusanu si Marian Marzac.

Rusanu, Carabulea si Marzac, pusi in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Dan Radu Rusanu, impreuna cu Ilie Carabulea si Marian Marzac au fost eliberati din arestul Politiei Capitalei, masura preventiva fiind ridicata de instanta suprema si inlocuita cu cea a arestului la domiciliu, transmit sursele de presa.

Ministrul Energiei a trimis Corpul de control la ELCEN sa verifice legalitatea unui bonus de 100.000 euro pentru fostul director general, Dan Cetacli

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a dispus vineri trimiterea Corpului sau de Control la Electrocentrale Bucuresti SA ELCEN), pentru verificarea respectarii prevederilor legale referitoare la stabilirea remuneratiei variabile a fostului directorul general, Dan Stefan Cetacli, si a criteriilor si obiectivelor de performanta care trebuiau indeplinite de acesta. Cetacli ar urma sa primeasca un bonus anual de circa 100. 000 euro pentru activitatea din 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )