Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fostul presedinte egiptean Mohamed Mursi a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru spionaj si divulgarea unor secrete de stat

B1 B1,
Fostul presedinte egiptean Mohamed Mursi a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru spionaj si divulgarea unor secrete de stat

Fostul presedinte egiptean Mohamed Mursi a fost condamnat la inchisoare pe viata intr-un dosar in care a fost gasit vinovat de spionaj si divulgarea unor secrete de stat, informeaza Reuters. continuă pe B1

Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, condamnat din nou la inchisoare pe viata intr-un dosar de spionaj

Fostul presedintele egiptean, Mohamed Morsi, a fost condamnat din nou la inchisoare pe viata, intr-un dosar in care a fost gasit vinovat pentru scurgerea de secrete de stat si spionaj in favoarea Qatarului. Acesta este al patrulea dosar, instrumentat.

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata

Un tribunal egiptean l-a condamnat astazi la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, informeaza AFP si DPA.

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata

Un tribunal egiptean l-a condamnat sambata la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, informeaza AFP si DPA, citate de Agerpres.

O noua condamnare la inchisoare pe viata pentru fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi

Un tribunal egiptean l-a condamnat sambata la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, relateaza AFP.

Fostul presedinte Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata intr-un proces de spionaj

Un tribunal egiptean l-a condamnat sambata la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, informeaza AFP si.

Prima reactie a lui Mircea Basescu dupa ce a fost condamnat

Mircea Basescu a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul de trafic de influenta, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit 600. 000 de euro mita de la fa.

Un brasovean care a agresat trei copii a fost condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare

Valentin Marsavela a fost retinut in noiembrie 2015 dupa ce a obligat-o pe fiica concubinei sale sa intretina relatii sexuale cu el si a amenintat-o cu bataia. Cercetarile au scos la iveala ca barbatul de 38 de ani a mai agresat sexual alti doi copii. Curtea de Apel Brasov l-a condamnat definitiv la 7 ani si 8 luni de inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )