Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi a decedat la varsta de 95 de ani

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi a decedat la varsta de 95 de ani

Guvernul italian a anuntat vineri decesul fostului presedinte Carlo Azeglio Ciampi, care a jucat un rol esential in aderarea tarii la zona monetara euro in timpul mandatelor succesive de prim-ministru, ministru de finante si sef de stat. Ciampi, care a fost de-a lungul vietii un economist recunoscut, a decedat la varsta de 95 de ani, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi a incetat din viata vineri la 95 de ani

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi, o autoritate morala foarte respectata in tara sa, a incetat din viata vineri, la varsta de 95 de ani, a anuntat seful guvernului, Matteo Renzi, transmite Agerpres, citand surse Reuters si AFP.

Fostul presedinte al Italiei, Carlo Azeglio Ciampi, a murit la varsta de 95 de ani

Fostul presedinte al Italiei, Carlo Azeglio Ciampi, a murit la varsta de 95 de ani, in timpul unei operatii complicate, potrivit republicca. it. Ciampi s-a nascut pe 9 decembrie 1920 si a fost al.

A murit Carlo Azeglio Ciampi, fost presedinte si premier al Italiei

Fostul presedinte, premier si guvernator al Bancii Centrale din Italia, Carlo Azeglio, care a avut un rol major in a conduce tara spre moneda unica europeana, a murit la varsta de 95 de ani, anunta eu.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat in urma unui accident vascular cerebral

Fostul presedinte israelian si laureat al Nobelului pentru Pace Shimon Peres, in varsta de 93 de ani, a fost spitalizat de urgenta marti seara, in apropiere de Tel Aviv, a fost plasat sub anestezie si asistenta respiratorie in urma unui accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat, relateaza AFP.

Shimon Peres, fostul presedinte israelian, spitalizat dupa ce a suferit un accident vascular cerebral

Shimon Peres, fostul presedinte israelian, a fost spitalizat, marti seara, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat. Shimon Peres, in varsta de.

Nou dosar penal pentru primarul din Brasov. Scripcaru este acuzat de abuz in serviciu. Fostul presedinte al CJ, Aristotel Cancescu, vizat si el de procurori (VIDEO)

George Scripcaru, primarul Brasovului, este urmarit penal intr-un nou dosar DNA. Alaturi de el sunt vizati Aristotel Cancescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, un consilier judetean si ad.

Procuratura poloneza vrea sa dezgroape toate victimele tragediei de la Smolensk. 96 de oameni au murit atunci, inclusiv fostul presedinte Lech Kaczynski (VIDEO)

Procuratura din Polonia vrea sa dezgroape toate victimele accidentului aviatic de la Smolensk, din aprilie 2010. 96 de oameni si-au pierdut atunci viata, majoritatea oficiali polonezi, inclusiv fostul presedinte.

Augustin Zegrean, interzis la PNL! Liberalii nu l-au acceptat pe fostul presedinte al CCR pe listele de la parlamentare

Augustin Zegrean a fost refuzat de catre Partidul National Liberal in cursa de la alegerile parlamentare, potrivit stiripesurse. ro. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale,si-a manifestat intentia de a.

Fostul presedinte CCR, refuzat de PNL: Sunt eu mai basist decat ei? A fost ultima pirueta politica pe care am incercat-o

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, a carui candidatura la alegerile parlamentare a fost respinsa de PNL , spune ca motivul apropierii de Traian Basescu este doar un pretext, aratand ca a fost ultima incercare de a mai intra in politica.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat de urgenta

Fostul presedinte israelian Shimon Peres a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un accident cerebral, relateaza BFMTV, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )