Libnet.ro
UNICEF

16:30

A murit Carlo Azeglio Ciampi, fost presedinte si premier al Italiei

Antena3 Antena3,
A murit Carlo Azeglio Ciampi, fost presedinte si premier al Italiei

Fostul presedinte, premier si guvernator al Bancii Centrale din Italia, Carlo Azeglio, care a avut un rol major in a conduce tara spre moneda unica europeana, a murit la varsta de 95 de ani, anunta eu. continuă pe Antena3

Fostul presedinte al Italiei, Carlo Azeglio Ciampi, a murit la varsta de 95 de ani

Fostul presedinte al Italiei, Carlo Azeglio Ciampi, a murit la varsta de 95 de ani, in timpul unei operatii complicate, potrivit republicca. it. Ciampi s-a nascut pe 9 decembrie 1920 si a fost al.

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi a decedat la varsta de 95 de ani

Guvernul italian a anuntat vineri decesul fostului presedinte Carlo Azeglio Ciampi, care a jucat un rol esential in aderarea tarii la zona monetara euro in timpul mandatelor succesive de prim-ministru, ministru de finante si sef de stat. Ciampi, care a fost de-a lungul vietii un economist recunoscut, a decedat la varsta de 95 de ani, transmite Reuters.

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi a incetat din viata vineri la 95 de ani

Fostul presedinte italian Carlo Azeglio Ciampi, o autoritate morala foarte respectata in tara sa, a incetat din viata vineri, la varsta de 95 de ani, a anuntat seful guvernului, Matteo Renzi, transmite Agerpres, citand surse Reuters si AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )