Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni inchisoare cu executare

România Liberă România Liberă,
 Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni inchisoare cu executare

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, a fost condamnat, definitiv, luni, la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. continuă pe România Liberă

Fostul primar al Clujului Sorin Apostu, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Fostul primar PDL al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost condamnat definitiv, luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Citeste despre dosarul Mita de la Cluj - Sorin Apostu in sectiunea Anticoruptie.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, ar putea afla luni sentinta in dosarul in care este acuzat de coruptie

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, ar putea afla luni decizia Curtii Supreme in dosarul in care acesta este acuzat de fapte de coruptie. in acest caz, Curtea de Apel Targu-Mures l-a condamnat pe Apostu la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru instigare la spalare de bani, trafic de influenta, instigare la fals sub semnatura privata.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, se intoarce la puscarie pentru trei ani si jumatate

Ex-primarul Clujului, Sorin Apostu, se intoarce la puscarie, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, din care se scad cele 11 luni executate in arest preventiv. Sotia acestui si omul de afaceri Calin Stoia au primit condamnari cu suspendare.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, asteapta luni sentinta definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa pronunte luni verdictul final in dosarul in care Sorin Apostu este acuzat de luare de mita. Decizia a fost amanata pana acum de mai multe ori. Pe fond, Sorin Apostu a fost condamnat de Curtea de Apel Targu Mures la trei ani si sase luni de inchisoare.

Fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu, condamnat definitiv la 4 ani si jumatate de inchisoare cu executare

Fostul primar al Clujului,Sorin Apostu, a fost condamnat, luni, la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, decizia fiind definitiva. Acesta a fost in.

Fostul primar din Cluj, Sorin Apostu, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni de inchisoare

Fostul primar din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie,.

Sorin Apostu, condamnare cu executare: 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul primar al Clujului

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Fostul primar al Clujului, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni inchisoare cu executare

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost condamnat definitiv astazi de inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata, transmit sursele de presa.

Zi neagra pentru coruptii din administratia clujeana: Apostu condamnat, Uioreanu in judecata

Ziua de 7 iulie a fost lunea neagra pentru coruptii din administratia clujeana. Fostul primar al municipiului resedinta de judet, Sorin Apostu foto), a fost condamnat definitiv la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, iar presedintele suspendat si arestat al Consiliului Judetean, Horea Uioreanu, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, in care a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei si fostul subprefect, Mihnea Iuoras.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )