Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul primar din Navodari, judecat pentru abuz in serviciu, a cerut in instanta suspendarea si anularea OUG 14

B1 B1,
Fostul primar din Navodari, judecat pentru abuz in serviciu, a cerut in instanta suspendarea si anularea OUG 14

Fostul primar al orasului Navodari Nicolae Matei a depus doua cereri la Curtea de Apel Constanta, cu privire OUG 14, prin care sunt abrogate prevederile Ordonantei de Urgenta 13, de modificare a Codului penal si. continuă pe B1

Fostul deputat Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu, cere instantei sesizarea CCR in cazul OUG 14

Fostul deputat PNL Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu in dosarul ANRP privind despagubirea ilegala a lui Horia Simu, a cerut luni Curtii de Apel Bucuresti sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul OUG 14 care a abrogat ordonanta de urgenta prin care au fost modificate codurilor penale, aratand ca prin acest act normativ i se incalca dreptul la aparare, scrie News. ro. Procurorul DNA a cerut respingerea cererii fostului deputat, pe motiv ca nu are legatura cu cauza, judecatorul urmand sa decida daca va fi trimisa la Curtea Constitutionala exceptia de neconstitutionalitate.

Fostul primar din Navodari, judecat pentru abuz in serviciu, a cerut suspendarea si anularea OUG 14 la Curtea de Apel Constanta

Fostul primar al orasului Navodari Nicolae Matei a depus doua cereri la Curtea de Apel Constanta, ambele legate de OUG 14, una pentru suspendarea actului administrativ, iar cealalta de anulare a acesteia, instanta urmand sa stabileasca termen de judecata.

Fostul primar din Navodari, Nicolae Matei, condamnat pentru mita, cere in instanta anularea Ordonantei 14

Fostul primar al orasului Navodari, Nicolae Matei, condamnat la un an si jumatate de inchisoare pentru mita, cere in instanta anularea Ordonantei de Urgenta 14 / 2017.

Fostul deputat PNL Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu, cere instantei sesizarea CCR in cazul OUG 14, care a abrogat OUG de modificare a codurilor penale

Fostul deputat liberal Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu intr-un dosar ANRP, a solicitat Curtii de Apel Bucuresti sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu ordonanta de.

Un fost deputat PNL, judecat pentru abuz in serviciu, cere instantei sa sesizeze CCR, in cazul OUG 14: Mi se restrange dreptul la aparare

Fostul deputat PNL Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu, a cerut, luni, Curtii de Apel Bucuresti sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), in cazul Ordonantei 14, care a abrogat ordonanta de urgenta care prevedea modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, pe motiv ca actul normativ ii incalca dreptul la aparare.

Fostul deputat Theodor Nicolescu cere instantei sesizarea CCR in cazul OUG 14

Fostul deputat PNL Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu in dosarul ANRP privind despagubirea ilegala a lui Horia Simu, a cerut, ieri, Curtii de Apel Bucuresti sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul OUG 14 care a abrogat ordonanta de urgenta prin care au fost modificate codurile penale, aratand ca prin acest act normativ i se incalca dreptul la aparare.

Fostul primar din Lupeni, Cornel Resmerita, a cerut o expertiza medico-legala in dosarul sau de abuz in serviciu

Magistratii asteapta rezultatele unei expertize medico-legale pentru a continua judecarea dosarului in care Cornel Resmerita, fostul primar din Lupeni, a fost acuzat de abuz in serviciu. Directia Nationala Anticoruptie a reclamat un prejudiciu de peste trei milioane de lei.

Tudor Pendiuc, fostul primar din Pitesti, a fost trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu

Tudor Pendiuc, fost primar al municipiului Pitesti intre anii 1992 si 2016, a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DNA, intr-un dosar in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu asfaltarea unui drum.

Curtea de Apel Alba Iulia anuleaza o decizie de condamnare pentru abuz in serviciu deoarece acuzatul incalcase o hotarare de guvern, si nu o lege

Curtea de Apel Alba Iulia a anulat pedeapsa de trei ani de inchisoare cu executare a fostului secretar general al Consiliului Judetean Hunedoara, care fusese condamnat pentru abuz in serviciu. Acesta contestase pedeapsa in baza hotararii Curtii Constitutionale referitoare la articolul din Codul Penal care reglementeaza abuzul in serviciu, scrie Digi 24.

Horia Georgescu, urmarit penal pentru abuz in serviciu intr-un nou dosar ANRP

ACTUALIZARE 20:33 Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), si alti sase membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu in cazul unor despagubiri pentru trei terenuri din Bistrita care au fost supraevaluate, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )