Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fostul primar al New York-ului Michael Bloomberg sfideaza suspendarea zborurilor catre Israel, anuntand ca va lua un avion spre Tel Aviv

B1 B1,
Fostul primar al New York-ului Michael Bloomberg sfideaza suspendarea zborurilor catre Israel, anuntand ca va lua un avion spre Tel Aviv

Fostul primar al orasului New YorkMichael Bloomberg soldiarizeaza cuIsraelul si anunta ca va lua un avion spre Tel Aviv, in ciuda suspendarilor zborurilor catre statul evreu, scrie CBS. Miliardarul. continuă pe B1

Fostul primar al New York-ului sfideaza suspendarea zborurilor catre Israel

Zborurile companiilor aeriene americane sunt interzise catre si de pe aeroportul international Ben Gurion din Tel Aviv timp de 24 de ore, potrivit Agentiei federale pentru aviatie FAA).

Adio, dar raman cu tine.Xavi pleaca la New York, dar s-ar putea sa mai stea o perioada la Barca. Un transfer complex

Xavi, pe numele complet Xavier Hernandez i Creus, s-a inteles cu gruparea americana New York City FC. Mijlocasul care a evoluat timp de 23 de ani doar in tricoul Barcelonei isi negociaza in aceste zile plecarea de la clubul catalan.

Cum au fost reflectate frumusetile Deltei in New York Times

Peisajele spectaculoase, flora, fauna, dar si frumusetea vulnerabila a ecosistemului din Delta Dunarii sunt descrise pe larg intr-un reportaj publicat recent in cotidianul american The New York Times.

Jon Bon Jovi vrea sa cumpere echipa de fotbal american Buffalo Bills din New York

Jon Bon Jovi a initiat o serie de negocieri pentru a cumpara echipa de fotbal american Buffalo Bills din New York, informeaza ContactMusic. Starul trupei Bon Jovi face parte din consiliul de administratie al unui.

Delta Dunarii, vedeta unui reportaj impresionant in New York Times. Este un loc de o frumusete UTOPICA

Elizabeth Zach, o jurnalista de la New York Times, se declara cucerita de un loc magic din Romania: Delta Dunarii. Ziarista a aflat de aceasta zona de la un indian, care la randul sau a fost vrajit de frumuset.

Google vrea sa foloseasca telefoanele publice din New York pentru a instala internet wireless

Google si mai multe alte companii din IT analizeaza un plan care prevede folosirea amplasamentelor telefoanelor publice cu plata din New York pentru a oferi locuitorilor orasului acces gratuit la internet wireless,.

Fostul primar si contabila primariei Cociuba Mare, trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri

Fostul primar al comunei Cociuba Mare si contabila institutiei au fost trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri. Cei doi au schimbat destinatia unor bani de la buget si au indus in eroare Prefectura Bihor in ceea ce priveste datoriile primariei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )