Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, in arest la domiciliu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, in arest la domiciliu

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au inlocuit masura arestului preventiv cu cel la domiciliu in cazul fostului primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, in arest la domiciliu. Decizia poate fi contestata

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au inlocuit masura arestului preventiv cu cel la domiciliu in cazul fostului primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, masura nefiind definitiva.

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, adus la sediul DNA din oras, unde este asteptat si Sebastian Ghita. Badescu, acuzat ca ar fi primit o casa de la Ghita

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, trimis in judecata pentru mai multe fapte penale comise atat in mandatul de primar, cat si in cel de senator, a fost adus din arest, marti, la sediul DNA Ploiesti, unde este asteptat si deputatul Sebastian Ghita, anunta Agerpres. Potrivit unor surse judiciare, Iulian Badescu este audiat in legatura cu o casa pe care ar fi primit-o cu titlul de gratuit de la deputatul Sebastian Ghita, in schimbul unor finantari de la primaria Ploiesti.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, in arest la domiciliu

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, acuzat de mai multe fapte de coruptie, a fost trimis in arest la domiciliu de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), anunta DC News. iCCJ a decis astfel.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, arestat pentru fapte de coruptie, adus la DNA Ploiesti

Fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, judecat in arest preventiv pentru fapte de coruptie, a fost adus, marti dimineata, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat, acolo urmand sa ajunga.

Sebastian Ghita respinge acuzatiile procurorilor DNA: Nu am oferit mita fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu

Sebastian Ghita a declarat, marti, ca nu a oferit mita fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu. Deputatul respinge categoric acuzatiile pentru care DNA a anuntat ca incepe urmarirea penala a.

Sebastian Ghita, acuzat ca l-a mituit cu o casa pe Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului

Procurorii DNA Ploiesti au deschis marti un nou dosar de urmarire penala pe numele deputatului Sebastian Ghita si al fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu. Badescu este suspectat ca ar fi primit de la Ghita o vila in Ploiesti pentru finantarea, din bugetul local, a echipei de baschet Asesoft.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, in arest la domiciliu

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, poate fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, potrivit unei decizii a inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia nu este definitiva.

iCCJ: Iulian Badescu, in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu in cazul fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu, trimis in judecata pentru mai multe fapte de coruptie.

ICCJ: Fostul primar al Ploiestiului, in arest la domiciliu. Decizia NU este definitiva

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, va fi cercetat in stare de arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au inlocuit masura arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, audiat la DNA pentru ca ar fi primit o casa in dar de la Sebastian Ghita

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, judecat in arest preventiv pentru fapte de coruptie, este audiat la sediul DNA Ploiesti, unde urmeaza sa ajunga in cursul zilei si deputatul Sebastian Ghita. Fostul edil al Ploiestiului ar fi primit de la.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )