Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fostul procuror DIICOT Eugen Moisescu, condamnat la doi ani cu suspendare pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul procuror DIICOT Eugen Moisescu, condamnat la doi ani cu suspendare pentru trafic de influenta

Eugen Moisescu, fost procuror la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Iasi, a fost condamnat definitiv, miercuri, de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Statiunea Straja va primi un ajutor de opt milioane de lei dupa doi ani de asteptare

Administratia locala din Lupeni va primi primi peste opt milioane de lei pentru acoperirea unei transe din datoriile pe care le are in urma investitiilor in statiunea montana Straja. Anuntul a fost facut de vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Mirela Matichescu. in ultimii doi ani, primaria din Lupeni nu a mai primit fonduri de la statul roman pentru Straja.

Primul concert pop-opera dintr-un mall din Romania, sustinut de Cezar Ouatu la Ploiesti. Doi ani de Ploiesti Shopping City

La aniversarea a doi ani de Ploiesti Shopping City, reprezentantii mall-ului invita prahovenii sa sarbatoreasca impreuna un weekend de poveste, cu experiente de neuitat, alaturi de o premiera la nivel national: Cezar Ouatu va sustine pentru prima oara in Romania un concert pop-opera intr-un centrul comercial.

MOODY 'S: Economia mondiala nu-si va reveni, in urmatorii doi ani

Economia mondiala este putin probabil sa se redreseze semnificativ in urmatorii doi ani, deoarece incetinirea graduala a PIB-ului Chinei si problemele structurale din zona euro, Brazilia si Africa de Sud continua sa afecteze activitatea economica, se arata intr-un raport publicat, ieri, de agentia de evaluare financiara Moody 's Investors Service.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )