Libnet.ro
UNICEF

14:01

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, audiat in dosarul privind Realitatea Media

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, audiat in dosarul privind Realitatea Media

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) Sorin Blejnar s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat ca martor in dosarul privind vanzarea Realitatea Media. continuă pe Adevărul

Sorin Blejnar, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul privind insolventa Realitatea Media

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul privind insolventa Realitatea Media, transmite Agerpres.

Sorin Blejnar, audiat la DNA, in dosarul Realitatea.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, este audiat, luni dimineata, la DNA, in dosarul Realitatea, conform B1 TV. El a fost citat in calitate de martor in dosarul in care sunt cercetate neregulile din firmele Realitatea. Citeste si: EXCLUSIV: Elan Schwartzenberg, mandat de arestare internationala daca nu se prezinta la DNA. Imobilele sale de lux, sub sechestru In dosarul Realitatea, omul de afaceri Elan Schwartzenberg este invinuit de spalarea banilor, complicitate la inselaciune, bancruta .

Sorin Blejnar, audiat in calitate de martor in dosarul Realitatea Media

Fostul director al ANAF, Sorin Blejnar, se afla la sediul DNA, luni dimineata, acolo unde este audiat in calitate de martor in dosarul Realitatea Media. in acest dosar au mai fost audiati Sorin Ovidiu Vintu si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )