Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar si sotii Nemes, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar si sotii Nemes, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) Sorin Blejnar si sotii Radu si Diana Nemes au fost trimisi in judecata, pentru fapte de evaziune fiscala cu produse petroliere, prin care s-a produs un prejudiciu de aproximativ 56 milioane de euro, cercetarile in cazul lui Codrut Marta fiind continuate intr-un alt dosar. continuă pe Adevărul

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar si sotii Nemes, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar si sotii Radu si Diana Nemes au fost trimisi in judecata, pentru fapte de evaziune fiscala cu produse petroliere, prin care s-a produs un prejudiciu de aproximativ 56.

Sorin Blejnar, sotii Nemes si alte 32 de persoane, trimisi in judecata de DNA, in dosarul fraudei de 56 de milioane de euro

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar a fost trimis in judecata de procurorii DNA, fiind acuzat, impreuna cu sotii Radu si Diana Nemes, de complicitate la evaziune fiscala si constituirea unui grup infractional organizat in dosarul fraudei de 56 de milioane de euro.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata. Nu ma simt vinovat in acest dosar

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 56 de milioane de euro, a fost trimis in judecata. Odata cu Blejnar, sotii Radu si Diana Nemes au fost trimisi in judecata,.

Evaziune fiscala si grup infractional organizat. Sotii Nemes si fostul presedinte ANAF, trimisi in judecata

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar si sotii Radu si Diana Nemes au fost trimisi in judecata, pentru fapte de evaziune fiscala cu produse petroliere, prin care s-a produs un prejudiciu de aproximativ 56 milioane de euro, cercetarile in cazul lui.

Sorin Blejnar, fost sef al ANAF, trimis in judecata de procurorii anticoruptie intr-un nou dosar Motorina. Prejudiciu: 56 milioane de euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a fostului sef al ANAF, Sorin Blejnar si a fostul sef al vamilor, Viorel Comanita, intr-un dosar de evaziune fiscala si constituire si sprijinire a unui grup infractional organizat. Sorin Blejnar este invinuit, alaturi de alte 15 persoane, ca au vandut motorina fara acte si au prejudiciat statul cu 56 de milioane de euro. Noul dosar are legatura si cu dosarul Motorina in care procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Blejnar pentru infractiuni similare.

Radu Nemes, sotia acestuia, Sorin Blejnar si alte 32 de persoane, trimisi in judecata de DNA, in dosarul fraudei de 56 de milioane de euro

Procurorii anticoruptie au decis trimiterea in judecata a inculpatilor Radu Nemes, Diana Nemes, Sorin Blejnar si alte 32 de persoane fizice si juridice, in dosarul fraudei de 56 de milioane de euro.

STENOGRAME: Cum imparteau Udrea si Blejnar marfa confiscata de Fisc

Mai multe inregistrari in care fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, si deputatul PMP Elena Udrea stabilesc care sa fie destinatia marfurilor pe care le confisca Fiscul au fost prezentate marti, la emisiunea.

Fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu ramane in arest

Fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu va fi cercetat in continuare in arest dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins, joi, contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost prelungita arestarea preventiva. Decizia instantei este definitiva.

Ponta il numeste pe fostul sef PSD Cluj secretar general la Transporturi, la cererea lui Rus

Vicepresedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si fostul presedinte al PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general al Ministerului Transporturilor, la cererea noului ministru de resort, clujeanul Ioan Rus, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )