Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef APIA Caras-Severin, trimis in judecata pentru mita si trafic de influenta.

România Liberă România Liberă,
Fostul sef APIA Caras-Severin, trimis in judecata pentru mita si trafic de influenta.

Director Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura APIA) Caras Severin, Romica Pavel Anculia a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru acuzatiile de trafic de influenta, complicitate la luare de mita, dar si pentru asociere in savarsirea de actiuni. In rechizitoriul intocmit, procurorii DNA au sustinut ca Anculia, abuzand de prerogativele functiei sale, s-a implicat in fraudarea fondurilor europene si nationale alocate prin . continuă pe România Liberă

Fost sef APIA Caras - Severin, trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata a lui Romica Pavel Anculia, director al Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura APIA) Caras - Severin la momentul savarsirii faptelor, fiind acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita, trafic de influenta si asociere pentru savarsirea de infractiuni.

Directorul APIA Caras-Severin, trimis in judecata pentru mita si trafic de influenta.

Director Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura APIA) Caras Severin, Romica Pavel Anculia a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru acuzatiile de trafic de influenta, complicitate la luare de mita, dar si pentru asociere in savarsirea de actiuni. Totodata, procurorii DNA l-au trimis in judecata si pe administratorul companiei Rox Impresa SRL Lugoj, Ioan Tudor Jurj, pentru dare de mita, cumparare de influenta, instigare la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )