Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fostul sef al Bursei Romane de Marfuri Timisoara, judecat pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Bursei Romane de Marfuri Timisoara, judecat pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, pe Grigore Zoiade, fostul director executiv al Bursei Romane de Marfuri Terminal Timisoara, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de luare de mita. continuă pe Adevărul

Fostul sef al CNAS Cristian Busoi: In jur de 60% dintre bolnavii de cancer au probleme de acces la radioterapie

Fostul sef al CNAS Cristian Busoi, a declarat, sambata, ca aproximativ 60% dintre bolnavii de cancer din Romania nu au acces adecvat la radioterapie, europarlamentarul precizand ca o solutie in acest sens ar fi ca statul sa acopere costurile acestei terapii, transmite Mediafax.

Fost director zonal Bursa Romana de Marfuri, trimis in judecata pentru mita

Fostul director executiv al Bursei Romane de Marfuri Terminal Timisoara, Grigore Zoiade, a fost trimis in judcata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, informeaza DNA.

Fostul sef al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, ramane in arest la domiciliu, a decis Curtea de Apel Bucuresti. Vlasov este acuzat de trafic de influenta si a fost trimis in judecata dupa ce a fost.

Fostul sef al diplomatiei germane are leucemie

Fostul ministru german de Externe, Guido Westerwelle, sufera de leucemie, anunta fundatia pe care o prezideaza, citata de AFP, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )