Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul sef al Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Anton Pandrea, acuzat de favorizarea infractorului

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Anton Pandrea, acuzat de favorizarea infractorului

Fostul sef al Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Anton Pandrea este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de favorizarea infractorului. in dosarul in care acesta a fost pus sub invinuire mai este cercetat si magistratul Gabriela Barsan, sotia judecatorului Corneliu Barsan, dar si alti angajati ai Curtii Supreme, avocati si oameni de afaceri. continuă pe Adevărul

Programul Turism contra Sentinte, in Justitie. Excursii la Paris si-n Malezia, printre spagile luate de judecatori ai Curtii Supreme

Fostul sef al Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Anton Pandrea este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de favorizarea infractorului. in dosarul in care acesta a fost pus sub invinuire mai este cercetat si magistratul Gabriela Barsan, sotia judecatorului Corneliu Barsan, dar si alti angajati ai Curtii Supreme, avocati si oameni de afaceri.

Motivarea arestarii preventive: Fostul sef al RATB a facut diligente insistente pentru avantajarea unei firme

Fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Viorel Popescu, urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, a facut diligente insistente si ferme, in cadrul regiei de transport, pentru avantajarea unei firme, dupa cum arata Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva a acestuia.

Motivare TB: Fostul sef al RATB a facut diligente ferme pentru avantajarea unei firme

Fostul director al RATB, Viorel Popescu, urmarit penal pentru abuz in serviciu, a facut diligente insistente si ferme, in cadrul regiei de transport, pentru avantajarea unei firme, conform motivarii deciziei de arestarea Tribunalului Bucuresti, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )